Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

-97 A4 (B5) kuljettajan oven oviverhouksen purkaminen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • -97 A4 (B5) kuljettajan oven oviverhouksen purkaminen

    Miten -97 A4 Avantin (B5) kuljettajan oven paneeli irroitetaan? Ovessa on sähköpeilien säädin ja etuikkunoiden käyttökytkimet, takaikkunoissa on perinteiset veivit. Haulla en ohjetta purkamiseen löytänyt tähän automalliin.

    Ongelma on se, että kaukosäädöllä avattaessa keskuslukitus ei jaksa nostaa kuskin oven nappia aivan ylös asti (nousee noin kolmasosan), joten kaikki ovet menevät samantien uudestaan lukkoon ennenkuin kuskin ovi ehtii aueta. Eli jos on nopea, niin muut ovet voi aukaista paitsi ei kuskin ovea. Käytännössä olen joutunut avaamaan ovet kuskin lukosta, joka on nyt alkanut reistaamaan, ei meinaa avain enää lukossa kääntyä. Voiko kuskin lukon jäykkyydellä olla jotain tekemistä ongelmani kanssa? Lukon jäykkyys kylläkin alkoi vasta viikkokausia kaukosäätöavausongelman jälkeen. Miten lukko kannattaisi putsata? Entä mitä putsaan ja voitelen oven sisältä?

    Jos avaan ovet apukuskin ovesta tai takaluukusta, niin silloin kyllä myös kuskin ovi normaalisti aukeaa eivätkä ovet mene heti uudestaan lukkoon, eli keskuslukitus toimii niinkuin pitääkin. Veikkaan, että kuskin ovessa on just sen verran liikaa kitkaa joissakin osissa, että pumppu ei jaksa kaikkia ovia avata kaukosäädintä käyttämällä, vaan vaatii, että yhden lukon avaimella aukaisee. Vai voisiko vika olla sittenkin jossain muualla (esim. pumpussa takaluukussa, pumpun piirilevyä olen joskus joutunut juottamaan kun kaukosäätö ei ollenkaan toiminut. Tai esim. keskuslukituksen ilmaputkessa jossain sopivasti vuotoa, missä?). Lukkoon ovet menevät normaalisti kaukosäätimellä, eli pelkkä avaus on ongelma.

  • #2
    http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...0&postcount=11

    Comment

    Working...
    X