Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B6/8E kuskin ovipahvin irroituksen ja takakajarien kummastelua...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 B6/8E kuskin ovipahvin irroituksen ja takakajarien kummastelua...

    kertokaa fiksummat audistit, missä kaikkialla on ruuveja pitämässä kuskin oven sisustapahvia paikoillaan. koristelistan alta löytyi kolme sekä aivan oven helmasta löytyi yksi. muut ovipahvit on irroitettu ja niiden kiinnitys olikin aivan identtinen, mutta kuskin ovesta ei löytynyt sitä kahvan alla olevaa n.45 asteen kulmaan tulevaa ruuvia. ovipahvi ei vielä noilla neljällä irrotetulla ruuvilla tunnu lähtevän. pitääkö alkaa repimään niitä kahvan muoveja irti, jossa lasinnostimien napit kiinni...? aattakee ;)

    toinen kyssäri takakaiuttimiin liittyen... onko kellään muulla ollut vastaavaa audia, missä EI olisi minkäänsortin mölytoosia takaovissa? audivoorumia selailleena tunnun olevan ainoa. sinne pitäisi kajarit sekä piuhat saada ja mietinpä tuossa, että mahtaakohan riittää kun vetää siihen pilarissa olevalle liittimelle johdot kaiuttimelta samaan tyyliin kuin etuovissa oli jo valmiina. soittimen taakse näytti ISO-liittimeen tulevan ainakin kaiutinliittimeen täydet 8 johtoa, joten voipi vissiin olettaa, että ne jatkuvat siihen pilariliittimelle saakka?! kummalle puolen se pilariliitin irtoaa; sisä- vai ulkopuolelle? huhhuh...eiköhän siinä ollut paasausta tarpeeksi ;)

    suuuuuurensuuri kiitos jo vastaajille etukäteen; apua tarvitaan ;)

  • #2
    Pilarin liitin irtoaa ulospäin. Kumihaitarit kun ottaa auton rungon puolelta irti niin saa liittimen näkyviin. Liittimessä on vielä klipsi, joka pitää painaa sisään ennen kuin liittimen puoliskot irtoaa toisistaan.

    Kuskin ovessa ei pitäisi olla muita kiinnikkeitä kuin nuo mainitsemasi. Kahvakaan ei irtoa kuin ovipahvin sisäpuolelta.

    Comment


      #3
      Tuossakin on jotain juttua:

      http://a4mods.com/webcontent/pages/windowswitches.html

      Comment


        #4
        tattista...täytyy huomenna jatkaa ponnisteluja, jos vaikka nuo ilmat suosivat ;O) taitaapi olla ne kuskin ovessa muoviluukun alla olevat ruuvit jotka kinnaa, kuten haraldin ohjeista selviää! eiköhän noilla eväillä jo eteenpäin porskita!

        Comment

        Working...
        X