Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A3 8L aktiivisten takakaiuttimien vaihto?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audi A3 8L aktiivisten takakaiuttimien vaihto?

    Omistan Audi A3:en missä on se puoliaktiivinen äänentoisto järjestelmä (eli ei Bose), takakontissa on se pieni 17cm kartiolla oleva subbari ja takaovissa kaiuttimet jotka ovat samassa vahvistimessa subbarin kanssa. Olen miettinyt että kannattaisiko noita takaovien kaiuttimia vaihtaa. Kysyin asiaa Hifistudio 17:sta ja sain sieltä vastaukseksi "EI". Koska kuulemma jollain on joskus se vahvistin palanut kun on kaiuttimia menty muuttelemaan. Mitä te olette mieltä? Onko jollain kokemuksia noiden kaiuttimien vaihdosta?

  • #2
    Vähän aihetta sivuten, minkähän lainen vahvistin näille on käytössä? Omaani ajattelin työntää vanhasta autosta jääneen Digitaldynamicsin 5-kanavaisen vahvarin joten todennäköisesti jää audin vakiovahvistimet turhiksi :P

    Comment


      #3
      En nyt ihan tarkkaan muista, mutta ohjekirjasta se selviää, se oli jompi kumpi 40 tai 60 wattia.

      Comment


      • #4
        Joku aika takaperin tuli A3:een (vm96) laitettua uusi vahvistin takakaiuttimille. Uudet passiivikaiuttimet vaihdoin samalla taakse. Alkuperäisen subbari/vahvistin yhdistelmän kytkin myös toiseen rca-liittimeen kiinne: rca-piuha poikki ja erotteli ulko- ja sisäpiuhat ja sokeripalalla muistaakseen ruskeaan ja punaruskeaan kiinni. Ihan hyvät jytät saa aikaseksi eikä ollut iso homma.

        Comment


        • #5
          saako niistä takapahveista ne ritilät irti et pystyyy vaihtaa kaiuttimet vai pitääkö ottaa koko pahvi pois

          Comment


            #6
            Pahvin joutuu ottamaan irti.
            http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=65532

            Comment

            Working...
            X