Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

liekö höpöjä kyselemässä...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • liekö höpöjä kyselemässä...

    Tulipa tässä menneellä viikolla hankittua perheeseen ensimmäinen Audi, mallia A4 avant 2,5 tdi vm. -02 ja muutama ehkä jopa mahdollisesti tyhmäkin kysymys (onko niitä) on tullut mieleen. Kauko-ohjattavasta keskuslukosta sellaista, että onko se ns normaalia, ettei auto ensimmäisellä painalluksella avaa kuin kuskin oven? Toisella painalluksella aukeaa repsikka ja kolmannella takaovet. Heräsi epäilys, että onko kyse jostain Keski-Eurooppalaisesta turvallisuus jiposta vai sitten ihan puhtaasti toimintahäiriöstä?
    Entäpä saako jostain mahdollisesti hankittua suomen kielistä ohjekirjaa, kun kyseessä tuontipeli ja saksa ei sitten ole tippaakaan hallinnassa?
    Kertokaapa te valistuneemmat, kun kokemus ja tietämys Audeista vasta lastenkengissä!

    #2
    Luultavasti on turvallisuusominaisuus. Muistan huomanneeni vastaavanlaisen yhdessä Dodge RAMissa. Noissa Jenkkiautoissa kun on noi ovien turvalukitukset vielä yleisempiä.

    Ohjekirjasahan tuo varmaan sitten selviää, kun sellaisen saat. Merkkitiskiltä saat varmasti ohjekirjan.

    Sen asetuksen saa varmaankin koodattua pois.

    Comment


      #3
      Ominaisuus, jonka voi koodata päälle tai pois. Onnistuu VAG-comilla eli tietokoneohjelmalla, jolla pääsee sörkkimään auton tietokonetta.

      Comment


      • #4
        Mulla oli kans sama omassa autossa. Koodasin vag-comilla toiset asetukset ja lisäsin samalla toiminnon, että lukitusnappia pitkään painettaessa se sulkee myös kattoluukun ja ikkunat, jos ne on auki.

        Comment


          #5
          Perheen Seat Leonissa ensimmäisellä painalluksella aukeaa vain kuljettajan ovi, toisella loput ovista ja luukku. Liikenteeseen kun lähtee, keskuslukitus aktivoituu ja lukittaa jokaisen luukun ja oven kun nopeus nousee yli 20km/h. Mielenkiintoinen järjestelmä, mutta on pariinotteeseen ollut hyvä varuste, kun on Sörkässä ajellut.. :))

          Comment


            #6
            Löytyy ~kaikista VAG:n 2000-luvun taitteen ja uudemmista autoista moiset ominaisuudet. Koodattavissa myös tuo automaattilukitus.

            Comment

            Working...
            X