Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Valmis! -> Audi, Concert, BOSE, Blaukkari, MP3...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • eli käytetäänkö mankalta lähtevistä takakaiutin piuhoista vaan plussat vai kuin??

    Comment


      Kyllä ne tarttee signaalimaankin.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja timi_67 Näytä viesti
        Käsittääkseni se kondensaattori kytketään tuohon taakse menevien kaijutin linjojen yhteiseen maahan. Tämä yhdistetään soittimen runkoon konkalla, ja miinus pää soittimeen päin.

        Näin sen muistelisin menneen. (itse lisäsin sen kondensaattorin valmiiseen adapteriin, ja mikäli tulkitsin noita kytkentäkaavioita oikein, niin noin se meni)

        Eli sinun tapauksessa liittimen C1 karvan 3 ja soittimen rungon (maa?) välille tuo potentiaalin erottava konkka. Sen jälkeen surinat ja poksahdukset pitäisi olla historiaa.. (440mikrofaradia, jännitteen kesto 25v)

        EDIT: ainiin ja se antennivahvistin... se concert taitaa syöttää virtaa suoraan antennikaapelin kautta sille vahvistimelle. Joten suosittelen sen antenniadapterin ostamista.
        Joku muistaakseni mainitsi että tämänkin voisi tehdä itse, mutta minulla ei ole siitä havaintoa...
        Ei perhana, ei toiminut.

        Soitin Blaupunkt Queens mp56 ja vaihtoon menossa Delta cc, bosella.
        Perhana kun toivoin että tällä olisi onnistunut.

        Eli paukkuu kun laittaa päälle/vaihtaa radiosta cd:hen jne, ja kun autoon virrat päälle, niin taustalla kohisee. Ajaessa vielä laturin vinkuna mukavana bonarin päällä.
        Ei adaptereja tahi muita, olen suoraan pistänyt Deltan piuhoista C1 liittimen sekä A1:sen blaukkariin kiinni, nämä menevät heittämällä.
        Ja tosiaan tuohon C1-3pinniin pistin väliin 470uf/16v konkan =/

        Ahdistaa.
        Mutta hyvänä yllärinä, rikki olettamani subbari toimii.
        Viimeksi muokannut Oko^^; 14.9.2011, 09:28.

        Comment


        • Kysytäänpä täältä. Eli ois soittimen vaihto edessä mutta ensin pitäs selvittää tämä mittaristossa olevan näytön ja soittimen välinen toiminta, mitä väylää pitkin tieto kulkee? Soitin on Concert2 ja auto tuo A6-04vm. Soittimeksi ois tulossa alpinen cda-117ri ja siinä ois se lähtö tuolle näytölle, kysymys kuuluu että mihin johtoon liitetään tuo soittimesta tulevajothto ja tarviiko olla jonkinlainen adapteri väliin? Soittimeltalähti ainakin CAN H ja CAN L en nyt muista oliko K BUS linjakin, mutta tarkistetaan se vielä.
          Sitten vielä että minkälainen adapteri tarvis olla tuolle soittimelle että saa toimimaan kunnolla eli herätteet ja kaikki muukin vastaava.

          Comment


            Can väylästä menee signaalit mittaristolle. Epäilenvahvasti, ettei Alpine osaa puhua samaa kieltä.
            Herätteen ja valaistussignaalin saa mittaristolta.

            Comment


            • Mutta kummasta korkea vai matala eli Can H vai Can L väylästä vai meneekö molemmista. En tiiä mitä kieltä alpine puhuu mutta siinä on tuo alkuperäsennäytön ohjaus lähtö kuitenkin,kait senyt jotenkin on mahdollista siihen liittää? Eikö nuo herätteet ja valot tule can väylästä tuohon consert2 ja niihinhän on mahdollista saada se adapteri mutta minkänkälainen se pitäs olla niinsitä en tiedä.

              Comment


                can-väyläsignaali on differentiaalinen, sanotaanko vaikka yksinkertasesti, niin, että toinen on plus ja toinen miinus eli molemmat johdot tarvitaan. En edelleenkään usko, että Alpine on yhteensopiva sen ajotietokoneen kanssa.
                Ei kannata hommata mitään adapteria Can-vlylään vaan ottaa ne signaalit sieltä auton johtosarjasta (mittaristolta).
                Viimeksi muokannut amalin; 14.9.2011, 09:03.

                Comment


                  Autonvalmistajat käyttävät aika useesti merkkikohtaisia protokollia väylissään, joten ei ole olemassa "drop in"-härpäkkeitä korvaamaan OEM-laitteita, paitsi jos laite on varta vasten suunniteltu kyseiseen auto merkkiin. Jopa mallikohtaisia erojakin voi olla autoje protokollissa.

                  Tähän on onneksi tulossa muutosta, mutta koska, niin se on eri asia, kun noi vekkulit tehtaat haluavat vetää aina omiin suuntiin.

                  Comment


                  • Onko kellään kokemusta DSP liittämisestä tuommoseen Concert2 soittimeen. Ajattelin että jos tuota näyttöä ei saa muulla soittimella kuin alkuperäisellä toimimaan niin laittasin tuollasen erillisen DSP prosessorin esim. joku Audisonin Bit Ten tai vastaava. Saako tuohon alkuperäseen soittimeen liitettyä jonkun lisälaitteen kautta USB tikkua.

                    Comment


                      DSP:n saa liitettyä, kunhan on linjatasoset sisääntulot. Nettikaupat ja ebay on pullolla USB tikuilla toimivia lisälaitteita noihin audin OEM soittimiin.

                      Comment


                      • Tuossa concert:ssahan on etukaiuttimille lähdöt ja takakaiuttimille sit linjalähdöt ja tuossa audisonin prosussa on niin linja kuin normi kaiutin tasoiset sisääntulot. Pystyykö tuosta soittimesta saamaa nuo etukaiuttimien linja lähdöt toimimaan ihan vain jos siihen tekee johdot? näinhän se ois kaikkein helpoin nii ois 4kanavinen linja ulostulo.

                        Comment


                          kyllä saa kaikki 4 kanavaa linjalähtönä ulos. Ebaysta löytyy suoraan RCA adapteritkin, jos ei jaksa ite värkkäillä.

                          Comment

                          Working...
                          X