Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 Faceliftin soitin jossa AUX-liitin. Toimiiko Ipod?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 Faceliftin soitin jossa AUX-liitin. Toimiiko Ipod?

    Eli piakkoin ois tulossa tuo uusittu A3:nen ja siinähän on tietojen mukaan soitin joka tukee edelleen mp3:sia ja lisäksi AUX-liitin. Jos oikein olen ymmärtäny niin tämä AUX-liitin mahdollistaa ulkoisen soittimen liittämisen Audin omaan soittimeen.

    Onko kenelläkään tietoa/kokemusta, voisiko Ipodin liittää johdolla tuohon liittimeen ja saada kuuluviin Ipodin kappaleita auton kajareista?
    Sitä en odota että voisi vielä ohjata Ipodia soittimella, mutta onko teknistä estettä sille että tuo Ipod ei antaisi "ulostaa" kappaleita johdon kautta?

  • #2
    .........
    Viimeksi muokannut _jone_; 24.7.2009, 02:59.

    Comment


    • #3
      Ipod nano toimii ainakin 08 vuosimallin A3 Sportbackissa ihan hyvin. Äänen säätö ainakin onnistuu myös auton radion nupeista.

      Comment


      • #4
        Alkuperäinen kirjoittaja Tomppo Näytä viesti
        Ipod nano toimii ainakin 08 vuosimallin A3 Sportbackissa ihan hyvin. Äänen säätö ainakin onnistuu myös auton radion nupeista.
        Kiva homma. Oma Ipod on myös nano, nii pitääpäs hankkia se piuha. Mitä mieltä Tuomas olet äänenlaadusta, jos vertaat vaikkapa cd-levyn äänenlaatuun?

        Niin ja sellanen vielä että millasella johdolla olet sen siihen kytkeny. Ei meinaa itellä tieto riittää oikean hakusanan laittamiseen tuohon googleen. Eli ainaki Ipodista lähtee uros joka on normaalin kuulokeliitännän kokoinen, mutta onko siinä soittimessa myös sellasen kuulokeliitännän kokoinen reikä? Mikähän tuollaisen piuhan nimi lienee?
        Viimeksi muokannut Artsi1; 2.8.2008, 11:37.

        Comment


        • #5
          Tarviit todennäkösesti tämän

          Comment


          • #6
            Johtona ihan tuommoinen Siliziumin mainitsema stereokaapeli käy (kummasssakin päässä urosliitin). Johdon huonona puolena on se että itse muutamasta kaupasta kun kävin katsomassa niin aika lailla näyttäisi olevan pienin mitta myytävällä kaapelilla 1.5m, tähän riittäsi vain noin 20cm pätkä. Hintaa 1.5m kaapelilla oli muistaakseni luokkaa 6-8?

            Jonkinlainen fiksusti rakennettu teline Ipodille olisi poikaa.

            Äänen laatu samaa luokkaa kun soittimessa muutenkin mielestäni mutta jos esim, äänet ipodissa täysillä niin joutuu vielä säätämään soittimesta lisää volumea jotta kuuluu yhtä lujaa kun soittimen radiokanavat.

            Comment

            Working...
            X