Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B6 1.8t bex. Puolien johtosarjat hajonneet

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 B6 1.8t bex. Puolien johtosarjat hajonneet

    Moro.

    Elikkäs tää perusvika ku alkuperäset puolien johtosarjat ajan myötä murtuneet lämmöstä. Nopeel etinnällä en löytäny ratkasua.
    Mutta kysymys kuuluu millä ootte korjannu kyseiset piuhat ? Ebaystä löysin jonkuu näkösen korjaussarjan mutta se pitäs liittää jostain kohti alkuperäseen piuha sarjaan mutta tuo alkuperäinen taitaa olla yhteinäinen.

    #2
    Vasta vuosi sitten touhusin BFBn kanssa saman homman ebayn johtosarjan kanssa. Huolellisuutta vaatii, ja kannattaa kirjoittaa johonkin muistiin, mikä johto millekin puolalle. + ja miinus saattaa olla "saman ruuvin alla", mutta en ottanut riskiä vaan vedin nekin alkuperäsessä järjestyksessä.
    Kiinan johtosarjassa tosin kaikki johdot ovat samaa kokoa, ehkä 0,75mm2 kun alkuperäisessä on signaali ohuemmalla ja +/- selvästi paksummalla. Saattaisin nyt tehdä saman irtotöpseleillä ja johtimet metritavarana.
    Vähän jäi pitkäksi alkuperäiseen nähden se johtosarja, mutta vuoden päivät mennyt tuolla.
    Liitin on tavallinen 12pin deutsch, jonka asensin venttiilikopan taakse.


    Viimeksi muokannut Kone; 10.11.2023, 07:29.

    Comment


      #3
      Oliko siulla liitin valmiina auton johtosarjassa vai laitoitko väliin vaa tuon liittimen ? itse löysin johtosarjan missä ei ainakaa valmiina ollu liitintä vaan irtopäät mitkä tulis alkuperäseen sarjaan

      Comment


        #4
        Ei ole auton johtosarjassa liitintä. Joudut tekemään jatkot tai pistokkeen siihen.
        Nyt kun muistelen, niin tuo isompi liitin oli kyllä mukana siinä sarjassa, puolan päät tehtyinä ja kaapelit kaikki punottuna semmoseen verkkosukkahousuun. Itse taiteilin sitten tuollasen lämpösuojan niiden lisäksi. Alkuperäiseen johtosarjaan tuleva liitinpuolikas oli sitten erillään ja osissa, jotta se oli mahollista kytkeä. Deutsch-pistoke on kyllä hyvä kytkeä kun voi pinnit tehdä valmiiksi ja sitten vasta painetaan liittimeen. Ohjeita löytyy netistä.
        Viimeksi muokannut Kone; 4.11.2023, 12:10.

        Comment

        Working...
        X