Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Takaovi jumissa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Takaovi jumissa

    Millä ihmeellä saisi audi 80:n -93 vasemman takaoven auki, kun ei kahvoista tapahdu mitään sisäsältä eikä ulkoa.
    Sisä kahva on on ihan veltto(vaijeri ehjä) ja ulko puoli on aivan lähes yhtä puuta keskuslukko/oven lukitus nappi toimii.
    Ilmeisesti on lapsilukko ollut päällä ja mukulat vetäneet voimiensa tunnossa sisäpuolen kahvasta.
    KORJATTU:
    Oli keskuslukolta tuleva tanko irti mikä esti ovensisällä olevan muoviosan liikkeen. Lukon kuvan perusteella selvittelin miten toimii ja sitten muutaman mm:n jäykällä rautalangalla ikkunan takareunasta, ensin lukitus auki ja sitten ovi auki painamalla, oli tosi helppo juttu, meni itse hommaan varmaan 30s.
    Viimeksi muokannut hko; 26.12.2007, 19:51.

    #2
    A4 vm-02 vas takaovi keskuslukko ei aukea

    Muut auton lukot toimivat normaalisti, mutta vas takaovi ei aukea sisä - eikä ulkokahvasta. keskuslukon ohjainta kun painaa, kuuluu kyllä tästäkin opesta rapsahduksia. Miten verhoilun saa pois, nimittäin joskus harvoin oven saa sattumalta auki. Oviverhoilun kun saisi ehjänä pois, voisi tarkemmin tutkia, mistä johtuu. Viisaita neuvoja tarvitaan

    Comment


    • #3
      Mulla oli sama homma omassa 80:ssa. Muistaakseni sain oven auki niin että otin toisesta ovesta verhoilun pois ja etittiin sieltä muistaakseni joku kytkin miten saa lukon pois päältä ja sitten painettiin sitä aukeamatonta ovea siitä kohdasta verhoilun läpi ja aukeshan se.

      Comment


      • #4
        Miksiköhän se on aina vasen takaovi, joka jää jumiin 8) Tuollaon tarinaa typ44 jumiintuneen oven avaamisesta. Toivon mukaan tässä mallissa avautuu helpommin.

        Comment


        • #5
          Niinpä, mullakin oli muutama vuosi sitten tossa satasessa vasen takaovi jumissa, oireet tosin erilaiset mitä tossa 80:ssä.

          Comment


          • #6
            Täällä kans lötkössä jumitteleva VASEN TAKAOVI. Joka tosin toimii kun kahvasta painaa, työntää ensin sisään ja sitten ulos. Kaveri tosin kännissä rikkoi jo kahvankin kun kuvitteli oven roikkuvan ja nykäisi kaikinvoimin ylöspäin. Nyt se hieman repsottaa, katsastussetäkin siitä kitisi. Eihän ovi voi roikkua jos sitä ei ole ikinä käytetty, käytön puutteestahan noi vissiin jumiutuu.

            Comment


            • #7
              Potilas on audi 80 avant vm 1995. Oikea takaovi jäi jumiin äsken, ei keskuslukko nosta nuppia ylös. Nuppi on jäänyt jumiin kun ei saa vetämälläkään liikkumaan. Mitäkähän on hajonnut? Miten saan ovipahvin pois, kun ovi on kiinni? Sorkkaraudallako ulkoapäin kampeamalla? :) Voisiko olla mahdollista että lapsilukon vipuun olisi joku kopsahtanut ja jäänyt puoliväliin jonka takia olisi juntturassa?

              Comment


              • #8
                Ettei ole vaan jäässä?
                Omassa 80 nappia ei saa nostettua ylös jos on jäätynyt.

                Comment


                • #9
                  Sain oven auki, piti nuppia vetää ja keskuslukkoa rempata auki-kiinni ja milli kerrallaan nous ylös. Lukosta kuuluu narinaa ja ei mene enää lukkoon. Pitää aamulla viedä talliin ja kattoa onko jäässä vai mikä sitä vaivaa.

                  Comment


                  • #10
                    Lukko alkoi toimimaan kun auto vietti päivän lämpimässä tallissa.

                    Comment


                    • #11
                      Jos ovipaffi auki nii lukko/nivelet rasvaukseen nii alkaa toimimaan pakkasillakin.

                      Comment

                      Working...
                      X