Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

MP3:t ei toistu.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • MP3:t ei toistu.

    Laitteistona MMI High kuuden levyn CD-vaihtajalla. Ohjelmistot päivitettiin huollon toimesta tuoreimpiin mitä oli saatavilla (MMI 3460). Navigointiin tuli mukava 3D ominaisuus, mutta CD -vaihtaja ei edelleenkään ymmärrä MP3 -tiedostoista mitään. Levy on laitteen mielestä CD-ROM (mikä pitää paikkansa) ja valikkossa se näkyy harmaana eli ei valittavissa/soitettavissa. Myös CD -vaihtajan softaversio päivitty uudenpaan ja on nyt vuodelta 2006, tarkka versiota en nyt muista.
    Eli millaiset softaversiot pitäisi haalia kasaan jotta nuo MP3:tkin saisi soimaan?

    #2
    Eipä tuohon softat auta, vaan kufatecilta mp3:sia toistava vaihtaja... Noita kun on kahta eri lajia, eli nuo vanhemmat ilman mp3 tukea ja sitten nämä nykyiset tuolla mp3 tuella. Myy tuo vanha vaihtaja jollekin ja pikkuisen väliin, niin saat ne ämpärit soimaan tai sitten vaihdat vaihtajan densionin gateway 500:seen.

    Comment


    • #3
      Löytyykö jostain helposti tuon orkkisvaihtajan tilalle tuollainen mp3:ia toistava malli? Onko isokin remontti vaihtaa vermeet keskenään ja pitääkö tämä uusi käydä koodauttamassa huollossa jotta se lähtee toimimaan?

      Comment


        #4
        Tuosta: http://www.kufatec.de/shop/product_i...udi-A6-4F.html pitää vain valita soitin: mit mp3 funktion. Tuohan pitäisi olla plug and play eli ei pitäisi olla paha homma. Hintaa reilusti vähemmän, kuin merkkarilla.
        Viimeksi muokannut jf; 6.11.2007, 20:02. Perustelu: Ajatus ei aina kulje kovin selvästi... :(

        Comment


        • #5
          Pitää tutkia löytyisikö sopivaa vaihtajaa jostain esim. vähän käytettynä. Eli vaihdon pitäisi mennä jotakuinkin seuraavasti? Nykyinen vaihtaja siististi (ehjänä) irti ja uusi vaihtaja samoilla piuhoilla paikalleen. MMI -vermeetkö eivät tarvitse muutoksia tai koodausta vaihtuneen CD-vaihtajan johdosta? Löytyykö jostain ohjeet kuinka tuo nykyinen saadaan särkemättä irti?

          Comment


            #6
            Onko tähän aiheeseen mitään uutta lisättävää?

            Tää paketti hieman houkuttais ominaisuuksien puolesta (ei hinnan) mutta toi MMI:n lähettäminen Saksaan ei kiinnosta
            http://www.kufatec.de/shop/product_i...w--MMI-3G.html

            Comment

            Working...
            X