Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Recarot?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Recarot?

    Audin tutkiskelu sen kuin jatkuu. Yritin tulkita tuota Italian kielista manuaalia jollain lailla, tilasin jo maahatuojalta alkuperäiset kun meni hermot, mutta niitä odotellessa löytyykö tähän vastausta:

    Tuossa on nahka Recarot sähkösäädöin. Jos nyt oikein käsitin niin niissä on muistikin, mutta itse penkeissä ei ole muistipaikkoja vaan se on jotenkin koodattu avaimeen. Siis riippuen millä avaimella ovet avataan tai moottori käynnistetään niin penkit pitäis asettua paikoilleen. Voihan olla että olematon Italian kieleni teki tepposet ja asia ei ole ollenkaan noin, mutta kaikki vinkit on tervetulleita miten noita oikein säädetään jne.

    Toinen kysymys koskee Bosen laitteistoa. Voiko noita säätä muuten kuin Naviplussan kautta (balance, fader ja basso) Jotenkin tuntuu ettei takakaiuttimille mene hönkää normaaliin malliin, sillä kun laitan säädöt niin ettei eteen tule mitään takana on melko hiljaista (kuuluu kyllä). Lisäksi se subbari ei kauheasti ääntä pidä, toimii kylläkin.

    Jari

    #2
    Itellä ei recarot ainakaan säädy mihinkään. Automaatti ilmastoinnin ja bosen sterosysteemin säädöt säilyvät avaimessa, mutta penkkien säädöt eivät tietääkseni kuulu tähän.

    Edit: Niin ja tuo balanssin yms säätö onnistuu painamalla tone nappulaa (en muista pitikö pitää pohjassa pari sekuntia). Itellä siis on symhony soitin.

    Comment

    Working...
    X