Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

C4 -92 keskuslukitus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    C4 -92 keskuslukitus

    onko kenelläkään apuja tälläiseen ongelmaan. apukuskin puolen etuovi ei aukea mitenkään.kuljettajan ovesta avatessa nuppi yrittää nousta kun muiden ovien nupit nousee. apukuskin ovesta avaimellakaan ei aukea.

    #2
    Voisko olla se lukon kalvorasian kalvo menny "Poks"? Taikka sitten lukon letku vuotaa jostain.

    Jos sitä vänkärin puolen ovinuppia liikuttaa käsin, niin vaikuttaako se muiden ovien nuppeihin, eli liikkuuko ne? Jos ne liikkuu, niin ainakin lukon mikrokytkimet toimii. Jos ei vaikuta, niin sitten ehkäpä mikroissa vikaa.

    Jos lukon (& kalvorasian) haluaa ihmeteltäväksi, niin menee oven purkamiseksi. Ei ihan pieni homma, eikä niin kauhean kivakaan... Kun kalvorasia on käsillä, niin sen toimivuus on helppo tarkistaa ihan vaan puhaltamalla (ja imemällä) letkuliittimeen. Pitäisi liikkua se nysä, joka liikuttaa tankoa, jonka toisessa päässä on tuo nuppi.

    Jos menee purkamiseksi niin tollasia lukkoja ja kalvorasioita on silloin tällöin romppareilla myynnissä. Ei välttämättä tarvi ostaa koko ovea :)
    Lukon sisäpuolisten osien vaihtaminen ei vaikuta itse lukkopesään, joten avaimia ei tartte sarjoittaa. Oven lukkojen vasen ja oikea puoli on peilikuvia, eli eivät käy sitten ristiin...

    Comment


    • #3
      Aukeaako sisäpuoleltakaan, vai onko täysin jumissa?
      Joskus on saatu vastaava aukeen silleen että toinen vetää nupista ja toinen vääntää avaimella auki. Sitten jos aukee niin kannattaa purkaa ovi samantien ja rasvata lukko ja poistaa sieltä kaikki jumit. Ainakin mulla toi vika johtu lukkomekanismin yhdestä kielestä joka ei palautunut tarpeeksi jousivoiman avulla. Jos et herkistele lukkoa niin kohta se on taas jumissa ja se on sitten vähän tuuripeliä miten sattuu aukeen.

      Comment


        #4
        mulla oli samaa ongelmaa sain kuintenki ku aukaisi avaimella kuskin oven samaan aikaan rämpläs takaoven ripaa.

        Comment


          #5
          täysin jumissa ei aukea sisä puoleltakaan

          Comment


            #6
            Ei kai tuossa enää muu auta, kuin että ovi purkuun, lukkomekanismi atomeiksi ja CRC-kylpyyn. Sen jälkeen nitkuttelua + paskan poistoa, kunnes on notkea. (tämä siis jos lukkorungossa ei näy päällepäin suoraan jotain esim halkeamaa tai vastaavaa)

            Jos purat oven, muista merkitä sen oven sisäpuolen alkuperäinen asema (esim. pienillä tussimerkeillä) sinne oven sisäpuolen säätö- / kiinnityspulttien viereen. Saat sitte kokoonpannessa oven kerralla oikeaan asentoon...

            Comment


              #7
              ovi aukesi avaimella "voimakkaasti" vääntämällä ja samaan aikaan ulkokahvasta vetämällä. mitään silmään pitävää vikaa ei oven sisältä löytynyt kun irroitin osat. voitelin kaikki liikkuvat paikat ja laitoin kasaan paketti toimii. ilmeisesti systeemi oli sen verran jumissa ettei keskuslukituksen alipaine kello saanut lukkoa auki.

              Comment


              • #8
                Hyvä että aukesi, nimittäin...:

                Ei kai tuossa enää muu auta, kuin että ovi purkuun, lukkomekanismi atomeiksi ja CRC-kylpyyn.
                Tuo siinä helposti tulee ensiksi mieleen, ihan samalla tavalla kuin että lämmitänpäs tuossa kaurapuurot mikrossa ja syöpöttelen sillä välin kun sähköt on poikki ;)

                Comment


                  #9
                  itellä on tosiaan vähä samaa ongelmaa niinku jo ennemmin kirjoitinki.takaovi temppuilee, otin ovi pahvin tos irti ja heitin rasvaa kehiin mutta tekee välillä viäkin kiusaa

                  Comment

                  Working...
                  X