Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ikkunoiden ohjaus kuskin lukosta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ikkunoiden ohjaus kuskin lukosta

    Onko näin, että ikkunoiden sulkeminen kuljettan lukosta on LISÄVARUSTE eikä vakio-ominaisuus? Vai voinko epäillä kuski lukon toimintaa joka toimii nyt jo vähän kiukutelleen eli jumittelee jne.

    Auto on 100 2,8E Avant -92. On nahat sun muut joten kummastelen hieman epäilen tälläisen pikkujutun puuttumista. Ikkunat saa kyllä kiinni hyvin katkasijasta sisäpuolelta vaikka ilman avainta jos sulkee ikkunat ennenkuin ovea on avattu. Ovien avaamisen jälkeen virtapiiri katkeaa.

    #2
    Käsitykseni mukaan kyseinen toiminto tullut maailmaan Audin kohdalla vasta joitakin vuosia autosi synnytyksen jälkeen. Lisä/vakio, en osaa vastata.

    Comment


    • #3
      Mulla 91 satku nahoilla ynnä muilla ja toimii tuo kuskinovesta ikkunoiden ja kattoluukun sulku ja toimii myös vdo:n kaukosäädöllä.

      Comment


        #4
        Ja näin ilmenee että käsitykseni oli ilmeisen väärä. Pitänee ruveta siis tutustumaan oman sämpyläni kuskin oven johtosarjaan. Ellei joku tietävä osaa kertoa kyseisen toiminnon olleen ko. aikana optiona.

        Comment


          #5
          Mulla toimii avaimella ässässä (-92), sekä myös sillä kaukosäätimen namikalla. Tosin, jos on kuskin ikkuna kokonaan auki, niin se jää sitten jotain sentin raolleen. Kattoluukku möllöttää auki vaikka nappia kuinka painaisi. Lienee joku namibia-malli mukavuuspaketista...?

          Kaukosäätö on varsinkin kesällä mukava, jos jostain syystä ajelee ikkunoita auki, niin parkkauksen jälkeen samalla kun laittaa hälyt päälle, niin menee fönärit kiinni. No se kattoluukku jää siis auki (sitä pitääkin ruveta ihmettelemään, josko sen saisi kanssa tohon napin taakse.)

          Eikö täällä palstoilla ole ollut aikaisemminkin juttua siitä mokkulasta, joka ohjaa tota ikkunannostoa? Kuskin jalkatilassa vasemmalla puolella paneelin takana? Saisiko sinne piuhat lukon ohjaukselta vaikka jollain relevirityksellä?

          Comment


          • #6
            Mahdollisesti sulla on yks piuha katkuttu sieltä takapenkin alta, joka ohjaa juuri tuota ikkunoiden sulkumekanismiä!? Olen antanut itseni ymmärtää, että tuo toiminne on tyhjännyt akun suht nopeesti...... ja sen vuoksi se yks piuha on monessa tapauksessa katkaistu. Näin omassani.

            Comment

            Working...
            X