Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Keskikyynärnojasta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Keskikyynärnojasta

    Eli tuolla ostopuolella on useampikin halutaan ostaa ilmoitus kyseisestä tuotteesta. Onko kukaan löytänyt hankintakanavaa ko tuotteelle?
    Nimimerkillä itsellekin kelpaisi, mutta taitavat olla kiven alla?

  • #2
    Miten vakuutusyhtiöiden vahinkovaraston tilanne? Nettiosoitetta en muista. Tepon kautta Saksasta tietenkin, mutta uusi maksaa maltaita?

    Comment


    • #3
      vakuutusyhtiöiden vahinkovaraston nettisivut

      Comment


        #4
        Uusi virallinen osa todellakin on hinnoissaan.

        Comment


          #5
          Öööh...hitto. En nyt keksi, että miten antaisin ihan suoran vinkin kun en löydä kuitteja mutta näin tein minä: kyselin semmosta kanssa täällä joskus viime vuonna. Joku vinkkasi, että "kato saksan ebaysta, siellä niitä on". Samalla joku myös neuvoi, että mitä ko härpäke on saksaksi. Ja avot sieltähän niitä löytyi. Ekana pisti silmään joku varaosaliike jolla oli uusia keskikyynärnojia varastossa muutamia kappaleita kiinnikkeineen. Pistin meilillä kyselyn englannin kielellä, sain siihen vastauksen ja eikun tilaamaan: noin 2 viikon päästä kolahti kyynärnoja paikallispostiin josta lunastin sen postiennakolla. Hintaa tuli joku toistasataa mutten enää muista tarkkaa summaa - ehkä 130??

          http://www.ebaymotors.de/

          EDIT: niin tämä oli virallinen Audiosa kaikkine kiinnikkeineen ja tuli penkkiin kiinni siinä vakiona olevaan kiinnityspaikkaan. Verhoiluun piti tehdä pultin menevä reikä kiinnitysvaiheessa. Nojassa on etureunan napilla operoitava lukitus jonka avulla sen saa muutamaan eri asentoon.

          Comment


          • #6
            ebaystä kyynärnoja

            mittelarmlehne

            www.ebay.de hakuikkunaan toi ja alkaa tulemaan. Onko kukaan tietoinen noista noin 50 euron tarvikekyynärnojista, tekeekö niillä mitään?

            http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...sPageName=WDVW

            Käsittääkseni on 2 perusmallia, toinen tulee istuimeen kiinni jolloin kyynärnoja siirtyy pitempijalkaisen siirtäessä penkkiä, toinen tulee keskitunnelin päälle jolloin kyynärnoja pysyy vaikka penkki liikkuu -> jossain vaiheessa ei saa enää turvavyötä paikalleen jos huonosti käy.

            Comment


            • #7
              Minulla asuu veli amerikoissa Atlantassa. C4 (100 ´92-97) Audit on jo lähes paalattu, niin se autojen arvostus siellä on...

              USA:n romiksilta löytyy satasia purettuina paljon. Itselläni on harvinaisempi vaalea beige (lähes valkoinen) nahkasisustus mutta voilá, käsinnoja (Tan lether, USD 69) löytyi helposti. Sinne jäi samalla JunkYardille paikoilleen mm. harmaa nanka ja vaalea nahka A6Q ´97-01 malliin myös.

              Audit kun on olleet jenkeissä aina hyvin varusteltuja eli löytyy eksoottisempiakin lisävarusteita ja rojuja helposti. On kaikkea, avanttiin 3. penkkiriviä jne. Itse tilasin nyt kaverille halvalla AC control unitin (eli se autom.ilmaistoinnin ohjain/näyttö yksikkö konsolissa) joka audilla maksaa uutena 800 euroa. Tuli maksaa kaikkineen vähän yli 200 egee. 115tmiles ajettu 2.8E AAH kone (vm96, audi A4) kolariautosta olisi maksanut vain USD 500!!!

              Joskus toin oikein monia typ44 ohjaustehostimen pumppuja, jotka siellä nyt tehdaskorjattuina (uutena) maksaa jo alle 100 taalaa/kpl. Suurimmat kulut syntyy postimaksuista ja rahan siirroista (broidille) valtoihin (=kehittymätön pankkisysteemi).

              Voisimme ehkä avittaa pienestä vaivanpalkasta...

              Hyvä paikka katsoa on http://pages.motors.ebay.com/ niin siltä löytyy vaikka mitä. Jenkit ei miellellään aina toimita tänne periferiaan mutta broidini voisi kenties toimia välikätenä.

              Comment

              Working...
              X