Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

80 ajotietokone mykisty

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    80 ajotietokone mykisty

    Eilen äheltelin ohjaustehostimen pumpun kanssa ja puolat oli ikäänkuin pois paikoiltaan , sitten asensin xenon valot joiden asennuksessa ei ollut mitään ongelmaa , paitsi... Ajotietokone lakkas toimimasta. Näyttöön ei tule yhtään numeroa , ainoastaan valo palaa. Eli ei kulutus yms tietoja. Mistä moinen johtuu? Mites tuollaisen kytkentä kaavio on toteutettu , olenko voinut epähuomiossa esim akulta saada jonkun piuhan irti yms. Tänään kokeilen akun ja xenonien irroitusta koska eilen ei pelkkien ballastien pois kytkentä vaikuttanut asiaan.

    Tuskin näin vanhassa voi mitään raketti teollisuutta olla eli ei luulis olevan hankala vika..?

    #2
    Eli ny olen varmistunut että vika johtuu xenoneista. Onko tuossa mittaristossa jotenkin mahdollista kytkeä pois valojen tarkastus toiminto? Yksi mahdollisuus olisi kai laittaa sinne joku vale kuorma joloin se ei herjaisi palanutta polttimoa yms. Muutaman hetken toimi myös xenonit ja ajotietokone samaan aikaan , mutta silloin se ei herjannutkan polttimo viasta.

    Comment


      #3
      http://www.audiclub.fi/phpBB2/viewto...ight=autocheck

      Comment


      • #4
        Onkos ongelmanratkaisuun tullut edistystä? Piti ihan tulla tännekin vakoilemaan ja etsiskelemään josko jollakin olisi ollut samanlaisia ongelmia, mutta ilmeisesti kovin moni ei ole B4:een xenoneita asennellut?

        Comment


          #5
          Omaani asensin (t89). Kuukauden päästä hajosi ballasti ja en jaksanut odotella uutta, kun saksanpoikakaan ei ole viitsinyt vastata sähköpostiin. Joten heitin ksenonit hyllyyn ja ostin laadukkaat halogeenipolttimot tilalle.

          Itsellä ei autocheckiä/ajotietokonetta ksenonit haitanneet, sitten vasta kun ballasti hajosi, alkoi AC piippailemaan rikkinäisestä polttimosta.

          Comment


            #6
            Ei ole edistystä tapahtunut. Olen haaveillut aloittavani jonkunlaisen vale kuorman tekemistä noihin piuhoihin , mutta en ole vielä jaksanut paneutua asiaan. Hiilikuidulla kikkaileminen on ollut paljon antoisampaa..=)

            Comment


              #7
              Selviskö pete tuo ajotietokoneen mykistyminen? Itse asentelin tänään xenonit ja kävi sama homma. Jäi viimesin lukeman himmeästi näkymään ruutuun, mut sekin hävis ajan kanssa. Taustavalo palaa ainoastaan. Nykäsin myös valojen johdot irti, mutta ei kyllä palannut tietämyskone.
              Viimeksi muokannut VilleP; 7.3.2010, 20:50.

              Comment


                #8
                Itseäni neuvoen: akun irroitus palautti kompuutterin takas.

                Comment


                  #9
                  5 sulakkeen irti käyttö ajaa saman asian.

                  Comment

                  Working...
                  X