Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Haldexin ohjainlaitteesta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Haldexin ohjainlaitteesta

    Eli TT:ssä vihoittelee ko. osa, 02D900554C .

    Missäköhän kyseinen laite sijaitsee fyysisesti ?

    Laite toimii ajoittain, ja taas joskus sytyttää ESP:n valoa mittaristoon itsestään, sekä antaa vikakoodia 65535 - Ohjainlaite viallinen. Kyseessä voi siis olla kosketushäiriö, ja sen tarkistamiseksi olisi hyvä tietää missä laite sijaitsee.

    Osahan itsessään maksaa hunajaa, joten uutta ei osteta ennen kuin varmistutaan vanhan rikkoutumisesta. Ulkomaiden forumeja lukemalla olen huomannut, että monesta autosta ko. osa on mennyt rikki (A3, S3, TT yms).

    Kiitoksia jo etukäteen...

  • #2
    Täällä ohjeita vaihtotyöhön, yksikkö sijaitsee siis taka-akselilla hanttarin puolella. Toivottavasti tulisi kuntoon johtoja ropaamalla, jos vika on siinä yksikössä niin rahanmeno tosiaan naurattaa jo etukäteen...1100 ? )-;.

    Jos menee vaihtoon niin kannattaa varmaan etsiä vaihtoehtoisia yksiköitä joissa hieman kehittyneempi "vetosuhdeajattelu".

    Comment


      #3
      Jep, katsoin juuri noita EIP Tuningin juttuja, eli tätä:

      http://www.eiptuning.com/eip/haldex_popup.html

      Onko siis ihan vaihtokelpoinen tuon 02D900554C:n kanssa, eli sama osa kehittyneempänä ja halvempana? Suostuvat varmaan merkkihuollossa asentamaan tuommoisen Haldexin oman laitteen, jos semmoisen vie mukana? Onko kellään suomessa tuommoista kiinni, mistä kannattaa ostaa?

      Niin, ja tuohan ei jätä mitään vikakoodia tai merkkivaloa häiritsemään?

      Comment


        #4
        Lisäyksenä vielä, että tuo audin alkuperäinen osa maksaisi saksasta uutena rahteineen n. 800?, eli ei sekään niin kallis sieltä tilattuna ole. Oikea-aikaisesti noita on ebaysta saanut uutena alle satasella, mutta vaatii tuuria, kun yleensä ei yhtään kappaletta ole myynnissä.

        Ruotsissa Ace-competition.com myy tuota Haldexin kehittynyttä versiota reilulla 800e:llä...

        Comment

        Working...
        X