Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Symphony + puuttuvat taajuudet

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Symphony + puuttuvat taajuudet

    Auttakee.

    US Export facelift A4 jossa Symphony-soitin. Soittimen viritin tunnistaa vain parittomat taajuudet, eli esim. 99.1 löytyy, mutta 99.2 ei. Löytyykö kohtalotovereita ratkaisuineen?

  • #2
    Sama ongelma, onneksi city kuuluu 94.9...
    Ei ainakaan mulle ole selvinnyt ratkaisua.

    Comment


    • #3
      Ei kuulu City (95.8) :(

      Näyttäs sille, että soittimelle on olemassa kaksi maa-asetusta ( 0= standard ja 1= us ). Vag-com:lla yritettiin säätää soitinta, mutta jostain syystä kaikkiin asetuksiin ei päässyt käsiksi.

      Comment


        #4
        Ettei pääsisi suoraan radion valikoista tms. vaihtamaan? Ainakin osassa radiota näin voi tehdä, mutta nämä VAG-radiot saattavat olla kinkkisiä. Ohjekirjasta apua?

        Comment


          #5
          Dokumentoidaanpas tähän jatkoksi, että maa-asetuksen eli coding-arvon ensimmäisen numeron vaihtaminen ei näyttänyt vaikuttavan mihinkään. Radio virittyi edelleen parilliset taajuudet hyppäämällä ja RDS:kin näytti samoja outoja ohjelmatyyppejä kuin aiemmin.

          Omassa radiossani alkuperäinen coding-arvo oli 01005, eli maaksi oli jo valittu "standard".

          Seinäjoen Käyttöauto kyseli tätä maahantuojalta (eli siis kaiketi VV-Autolta) eikä sieltäkään tullut muuta vaihtoehtoa kuin uusi radio varaosana. Jos uusimmasta Symphony 2.5:stä (se ei taida olla "3") olisi edes jotain teknistä tietoa tarjolla, niin voisi harkita. Esim. osaako se vaihtaa RDS:n AF (Alternate Frequency) -koodin avulla radiokanavan parhaiten kuuluvalle taajuudelle?

          Comment

          Working...
          X