Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Fiat 500E Karabag

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Fiat 500E Karabag

    Eli otsikon mukainen auto tuotuna Saksasta. Kysessä oleva auto on siis saksalaisten normaalista FIAT 500 tekemä sähköversio.

    Vaikuttaa ihan pätevältä peliltä, mutta pientä vikaa on havaittavissa. Vielä ei ole auto rekisterissä niin pidempiä matkoja en ole päässyt testaamaan, mutta jonkin 5-10 km ajon jälkeen välillä tulee ilmoitus "excessive radiator fluid temperature" ja myös joskus fuel cut off. Auto hyytyy, mutta kun vähän aikaa odottelee toimii taas samalla tavalla eli hyytyy muutaman kilometrin ajon jälkeen.

    Nesteet eivät ole liian lämpimiä, ihan pientä lämpenemistä havaittavissa voikohan olla anturivika vai mistä voisi johtua. Onko sähkötaitajia, missä vika voisi olla? Myös jos tämä väärä foorumi-kysellä voi ehdottaa mistä tämmöistä kannataisi kysäistä.

    Kyseessä on siis tämäntyyppinen tekele:

    https://docplayer.org/23467164-Umrue...abag-500e.html

    Sen verran päivitystä, että vika taisi löytyä tuosta vaihdekepistä. Nyt testimielessä ajellut niin, että pidän vaihdekeppiä etuasennossa niin auto ei ole hyytynyt kertaakaan matkalle. Luultavasti jostain tärähdyksestä kytkee vaihteen siis pois päältä, pitää irrottaa tuo vaihdekeppi.
    Viimeksi muokannut Potero; 1.3.2020, 21:00.
Working...
X