Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi avant 1.8T quottro B6 2001 tärinä/ohjaus jäykkä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi avant 1.8T quottro B6 2001 tärinä/ohjaus jäykkä

    Kyseissä autossa ilmenee ajettu (193tkm) 80km- eteenpäin tärinää joka on todella häiritsevää.Etupäähän vaihdettu kaikki tukivarret ym nivelet ja tietysti kulmat säädetty sen jälkeen kohdilleen.Ainut minkä huomasin ennen nivel/tukivarsi remppaa niin ohjaus alkoi jäykistymään eikä palauta kunnolla. Tehostimen nesteet on ollut ok eli ei ole niitä pahemmin hävittänyt nestettä.Pumppu kyllä on jo valmiina jos tarvitsee vaihtaa.
    Nyt sitten pitäisi alkaa paikallistamaan vikaa mikä ton tärinän aiheuttaa.
    Jos ohjausvaihde alkaa kypsymään niin onko kenelläkään kokemusta että mitä kaikkea se aiheuttaa muuta kun että ohjaus on jäykkä??.Tekeekö vetoakselin lievä hajoaminen mitä?.Nämä eivät aikanakaan kolise tai pidä meteliä.
    Yksi mitä mietin myös että jos kardaanintukilaakeri alkaa olla loppu tai kardaanin-nivelet tai pitääkö jopa tasapainottaa kardaani uudelleen.kaikkea on käynyt mielessä, vaihdelaatiikon kannatin kumi, vaikka en ulkoisia merkkejä siitä ole huomannut mitä auton alla olen käynyt.


    Sillähän se selviää jos olisi repullinen osia ja alkaisi niitä vaihtamaan mutta se arpominen on vähän kallista.
    Täytyy vaikka aloittaa renkaiden tasapainoituksella vaikka sitä ongelmaa vähiten uskon samat renkaat ollut alla myös aikaisemmin eikä ongelmaa.

    Jos teillä on kokemusta kyseisestä probleemasta niin laittaakaa viestiä tai yv

    Kiitos

  • #2
    Näköjään haulla löytyy näitä samoja ongelmia

    Comment

    Working...
    X