Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

a4 1.6 adp -98 hukkaa jnestettä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • a4 1.6 adp -98 hukkaa jnestettä

    Hei työkaveri pyysi minua kysymään täältä.

    Eli ostivat a4 180tkm ajetun autoliikkeestä hetken ajelun jälkeen huomasi että paisuntasäiliö on tyhjä täytti sen ja kohta taas tyhjä veivät auton liikkelle takasin että auto on hajalla. No nyt liike on kolmatta kertaa vieny auton korjaamolle vian etsitään ja korjaukseen. Termostaatin ovat kuulemma vaihtaneet eikä korjaantunut sillä seuraavaksi meinaavat ottaa kannen irti ja tarkistaa sen, kaveri soitti edelliselle omistajalle ja kysyi autosta oli kehunu että kansi on plaanattu 5v ja 30tkm sitten ja vaihtoi auton sen takia että rupesi uudelleen kadottamaan vettä.

    Onko muilla kokemuksia kyseistä viasta/ominaisuudesta, lohko halki vai jokin muu ?

    #2
    Onko siis tutkittu ettei vuoda ulospäin? Silloin syyläri ja sisäkenno tulisivat mieleen. Tai ulospäin nekin vuotaa mutta se voi jäädä huomaamatta. Eli höyryääkö kenno pakkasella tai tuoksuuko kabiinissa glygoli. Paisarista voi otattaa pakokaasutestin jos epäilystä kannen vuotamisesta on. Myös kannen takaosassa oleva Coolant flange kannattanee tarkistaa.
    Viimeksi muokannut Lipponen; 10.2.2015, 10:35.

    Comment


    • #3
      Kiitos lipponen vastauksesta, soittelin kaverille hetki sitten kehui että vika oli lopultakin löytyny olivat huollossa ottanu hatun pois ja todennu että kannentiiviste on palanu. 3 kerta toden sanoo :-D

      Comment

      Working...
      X