Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B5 1.8 20V -> 1.8T

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • B5 1.8 20V -> 1.8T

    Suunnitteilla olisi mahdollisesti tulevaisuudessa päivittää B5 prefaceliftin keulalle ahdettu kone. Lähinnä kiinnostaisi kuulla kokemuksia, onko kukaan täällä tehnyt vastaavaa? Myös kiinnostaa mitä kaikkea tähän tarvitaan: moottori varmaan apulaitteineen (mitkä vanhan koneen apulaitteet käy?), ahdin, pakoputkisto (?), ja moottorin ohjauslaite ainakin? Tarvitseeko koko auton johtosarja vaihtaa vai riittääkö moottorin johtosarja? Mitenkäs kytkimen ja vaihteiston kanssa? Käykö vanhat vai tarvitaanko turbomallista erilaiset?

    Onnistuisiko samalla kivuttomasti ilmastoinnin asentaminen autoon? Olen miettinyt, että tämä projekti olisi varmaan kaikkein helpoin totettaa ostamalla esimerkiksi kolaroitu 1.8T B5.

    Kaikenlaisia mielipiteitä, vinkkejä ja kokemuksia kaivataan tähän liittyen. Myös se kiinnostaa, onko aivan mahdoton homma jos ei ole tullut ennen mitään tämäntyylistä tehtyä?

    #2
    Eikö kannata ennemmin vaihtaa koko auto? Noita on kuitenkin ihan tolkuttomasti tarjolla, sellaisia joista ilmastointikin löytyy. Ja tulee melko varmasti halvemmaksikin.

    Comment


      #3
      Jep, rahallisesti aivan järjeton homma. Jos haluaa harrastuksen vuoksi tehdä, niin mikäs siinä. Lopputuloskaan vakiona ei ole niin erikoinen, että välttämättä kannattas nähdä vaivaa.
      Osta suoraan se 1.8Tq.

      Comment


        #4
        On kyllä verraten triviaali muutos, joten eikun siitä vaan.

        Johtosarja vaihtuu vain tuulilasikaukalosta asti. Moottorin sarja on erillinen.

        Kaikki sopii pulttia kääntämällä. Lopputulos on lyhytvälitteisenä varmaankin hauskempi kuin tehtaalta rullannut turbo.

        Comment


          #5
          Voiko etuvetoinen olla hauska?:) Ainakin ymmärsin että etuvetoisesta oli kyse? Komppaan amalinia: Osta 1.8tq. Eikös vähäpäästöisessä kaikkien sääntöjen mukaan menisi myös voimansiirto vaihtoon jos välityksissä kerran on eroa?

          Comment

          Working...
          X