Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Hydrauliöljyt puskee korkin kautta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Hydrauliöljyt puskee korkin kautta

    Tervehdys!

    Aikaisemmin en ole kirjoitellut, vaikka apuja olisikin ehkä kaivattu moneen pieneen. Näiltä hienoilta sivuilta ja kirjoittajilta on kuitenkin löytynyt pahaankin probleemaan (ainakin itselle) apuja aikaisemminkin mm. kylmäkäynnistys anturin toimintaan ja sen ohittamiseen...kiitoksia vain.

    No nyt meni kuitenkin sormi nenuun, kun alkoi hydrauliöljypöntöstä tulla nesteet pihalle korkin kautta. Systeemi ei ole oireillut mitenkään ennen tätä...ellei sitten vinkuna, jota luulin laturin remmin löysyydeksi, ollut sellainen.

    Oljysäiliössä oleva suodatin on putsattu ja vain audin omaa öljyä käytetty. Huutomerkki (ratin takana) vilkkuu, kun nestepinta säiliössä on alhaalla. Otin piuhan irti, mutta valo vilkahtelee silti (nestepinta ei muuten laske kokonaan - säiliöön jää kyllä tavaraa,mutta selkeesti alle alarajan). Mistä kaikista paikoista se mahtaa "haistella"?

    Olisiko kellään ollut vastaavia kokemuksia tai tietoa, mistä päin lähtisi korjausyritelmiin? Siellä kun taitaa olla monta paikkaa kokeiltavaksi, eikä nekään taida olla osina ihan halvimpia.

  • #2
    Olisiko öljyn ulospyrkimyksillä yhtään yhtäläisyyksiä tähän:
    http://www.audiclub.fi/phpBB2/viewtopic.php?t=3998&

    Comment


      #3
      Hyvä vinkki, kiitos! Miten en tuota itse löytänyt...

      Pitänee tarkastaa nuo imupuolen yhteet, josko niissä olisi jotakin löysää. En kyllä hetimiten ymmärrä, miten siellä olisi jokin löystynyt tai sitten letku rikki, kun ei aiemmin ole vuotoja noteerannut

      Comment


        #4
        Tiedoksi...
        Päättyi öljyn tulo korkin kautta. rassasivat liikkeessä melkein kaikki hydraulipuolen komponentit. Pommi vaihdettiin ees-taas toisen vielä huonomman kanssa. Lopulta meni pumppu uusiksi ja hintaa pelkälle osalle tuli n. 330 eur. Vaihdokin ns. "Runkohinta" on muuten yllättävän kallis = 120 eur, sanoi korjaamon veikka. Tuo selittää sen, miksi Osaset piti 440 eur hintaa pumpulle. No, pumppu kujertaa taas kuin satakieli. Tosin pommi jäi uusimatta ja lienee jossakin vaiheessa edessä.

        Onko tietoa, että voiko ns. huonosti painetta varaava pommi kuormittaa jotensakin pumppua niin, että tuo ei kestä tai hajoaa.

        Comment


          #5
          Jotakin sen kaltaista on voitu päätellä, mutta ei todistaa.

          Comment


            #6
            Perimätieto kertoo viallisen pommin mahdollisesti vahingoittavan ohjausvaihteen tiivisteitä. Tosin tätäkään väitettä ei ole tiettävästi toteennäytetty.

            Comment

            Working...
            X