Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

2.4 v6 30v jakopään asennus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 2.4 v6 30v jakopään asennus

    elikkäs pitäs jostai saaha kiristys momentit. ves pumpulle kiristimille nokille ja kampuran isolle pultille. myös hihnanvaihto ohje kiitos. jos sattuu jostai löytymään. contecin ohje ei toiminut tai on poistettu.
    gatesilta löysin 2.5 diisselin ohjeen liekkö samat momentit?.

    niin liekkö tuossai että vastapäivään kiristetään hammashihnan kiristintä? jossain oli että sen voi vääräänki suuntaan kiristää.
    Viimeksi muokannut okkim; 27.3.2014, 12:38. Perustelu: Viestit yhdistetty, älä tee heti uutta perään vaan editoi vanhaa.

    #2
    Mistään ei selviä minkä ikäinen auto on kyseessä tai millä moottorikoodilla. Tuolla kuitenkin 2.8 30V jakopään rakenne ja ohjeet.

    Comment


    • #3
      vastaus

      vm 1998 moottorikoodi aga

      Comment


      • #4
        Remontti tehty. Kampuran stefan vaihon myös. Pultin vaihon uuden kun oli hurja momentti ettei vain katkiais. 200nm+180 astetta. Kierre normisuuntaan eli oikea kätinen. 28 eur laakkoselta pultti. n. 15t meni. Suurin aika ihmetellessä mstä sitä purkaa. Keulan puotin alle. Suojat vain jäähdyttimen alle. Oli edellinen vaihtanut ilman työkaluja vissiin kun oli tussi merkit. Itsellä oli työkalut ja tuntuu paremmin käyvän/kiihtyvän.

        Joo pulttiin kävi ampron 24 12kanttinen hylsy. Ihan 1/2 tuuman mutta oli muunnin kappale 3/4 tuuman varrelle. Hyvin kesti.
        Viimeksi muokannut okkim; 31.3.2014, 14:39. Perustelu: Älä tee heti uutta viestiä perään, vaan editoi vanhaa.

        Comment

        Working...
        X