Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 2.0 2005 Sammuu jarruttaessa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 2.0 2005 Sammuu jarruttaessa

    Autoon ilmestyi eilispäivänä ongelma. Pikatiellä ajaessa auto nykäisi pari kertaa, aivan kuin moottori olisi sammunut alle sekunniksi. Siinä ei tapahtunut muuta, edes vakionopeudensäädin ei mennyt pois päältä.

    Käännökseen tultaessa ja jarruttaessani moottori sammui kuin lyhty. Hiukan oli hontelo olo keskellä valtatietä rekkojen mennessä ohi. Audihan ei suostunut millään käynnistymään. Startti pyöri kyllä. Siinä sitten kiireenvilkkaa onnistuttiin työntämään auto pois tieltä. Lukijaa ei ole joten vikakoodeja en pystynyt tsekkaamaan.

    Puolisen tunnin kuluttua lähti käymään ihan normisti, jiskin ECP-valo paloi.. Siinä sitten mökille ajaessa nykäisi samalla tavalla ja sammui pihaan ajaessa kun jarrutin, siitä se kyllä käynnistyi kun oli liikkeessä vielä ja nostin kytkimen ylös. Eikä taaskaan lähtenyt käymään, paitsi reilun odottelun jälkeen. Tänään on käynyt ihan normaalisti ja ECP-valo on loistanut poissaolollaan.

    Huoltoonhan tuo pitänee viedä, itse ehken uskalla sille mitään tehdä, mutta kysyisin onko kellään mitään ideaa, mistä ko. oireilu voisi johtua?
    Viimeksi muokannut MikaV; 12.10.2013, 17:36.

    #2
    Ilman vikakoodeja vähän liikaa vaihtoehtoja.
    Eiköhän siellä suunnallakin ole joku foorumilainen joka voi koodit lukasta.

    Comment


    • #3
      Veikkaan kampiakselin nopeusanturia. Itsellä teki juuri samat oireet aikoinaan.

      Comment


      • #4
        Kiitos Teppo vinkistä! Se hiukan helpotti mieltä ja nyt kun koodi lukaistiin, niin juurikin tuo nopeusanturi bragaa ja sitäpä siis vaihtelemaan!

        Comment

        Working...
        X