Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ollille suuret kiitokset käsijarrun modifointi projektista

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ollille suuret kiitokset käsijarrun modifointi projektista

    Vaimokulta ilmoitti tuossa yhtenä aamuna, että Audi 80 2.e ISO punainen valo vilkkuu, en uskalla enää ajella. No niin ihmettelemään sitä, jarrunestettähän selvästi puuttui, lisäsin mutta valo ei saamunut. No, käytin ja painelin jarrua muutaman kerran ja valo pimeni. Jäi vaivaamaan kuitenkin se desilitran puute ja kurkistelin auton alle. Takapyörän kässärivaijerin vierestä tippui nestettä.
    Näytti aika hurjalat mötikältä, mutta kuinka ollakkaan selailin näitä sivuja ja törmäsin aivan erinomaiseen kuvakavalkaadiin. Homma oli sen jälkeen melkein lasten leikkiä. Mietin vain sitä rasvanipaa, että painaako prässi sitä sinne pieneen jarrukumiin (O-rengas) tuskin jos laittaa stefan väärinpäin sinne vivun juureen. JOTTA KIITOS OLLI.

  • #2
    Jos satula vuotaa, niin sinne pitäisi vaihtaa uudet tiivisteet. Rasvanippapatentti auttaa vain siihen vaivaan että käsijarrun käyttövipu ei jumitu satulan runkoon ruostumisen takia, se stefa kun ei pelkästään pidä vettä satulan ulkopuolella. Ja kyllä se ylimääräinen rasva tulee pois stefan takaa ihan kääntämättäkin.

    Comment

    Working...
    X