Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jäähdytinneste

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Lämppärinkenno?

    Comment


    • #32
      Mihin se siellä katoaa, eikös siellä ole suljettu piiri joka kiertää?
      Ja ei vuoda, 2kk sitten testattu kun vaihdettiin puhallin ja eristeet tulipeltiin.
      Viimeksi muokannut okkim; 29.8.2015, 08:49. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

      Comment


        #33
        Suljettupiirihän se on koko järjestelmä, nyt vaan ilmeisesti jostain avoin kerta nestettä häviää. Lattiamatoista helppo testata. Tuosta moottorista ei kyllä ole sen enempää tietoa, syyläri myös voi vuotaa jostain nurkasta jos alkuperäinen.

        Comment


        • #34
          Voi perk.. jos siellä vuotoa. Oli aika savotta viimeksikkin. Pitääpä tunnustella matot ja kurkata sinne lämppärinletkuihin.

          Comment


            #35
            Onko painetta vesitilassa? Ts. letkut kivikovat. Tuo litra tonnille on jo hieman reilu määrä ja pitäisi näkyä melkein ulkopuolella jos vuotaa. Ellei ole ovelassa paikassa esim pakosarjan lähellä josta pääsee haihtumaan vikkelästi. Vähän siis vaikuttaa että menisi pakoputkesta pihalle.

            Comment


            • #36
              Jos se valuisi kuumaan paikkaan niin auto kyllä haisee glykolille yli metrin päähän. Itellä neulanpään kokonen reikän ylävesiletkussa ja siitä joku tippa vuotanu lohkon päälle haisee.

              Comment


              • #37
                Moottorin jäähdytinnesteen lämpötilaanturi oli niin rapeaa muovia jo tuossa omassa että puolet jäi käteen. Kannen takaosa kannattaa kattoa läpi.

                Comment


                • #38
                  Jos se putkesta tulee niin heikentääkö se savuarvoa?, oli meinaa kohonnut. Ei savuta kyllä näyttävästi mitään normaaliajossa. Nestettäkään ei minusta sylje. Ei ollut matot märkänä, en vielä ehtinyt konehuoneen puolelta katella. Ei vaahto ollut venakopassakaan kun vilkasin pikaseen, painetta ei ole säiliössä, lämpenee ajossa normaalisti ja ei heittele lämmöt...

                  Comment


                  • #39
                    No ny vasta tajusin kattoa että oot oulusta olin ma-to oulussa. Sunnuntaina ajelen takaisin ouluun voitais ehkä kaverin lans vilkaista sitä sun autoa.

                    Comment


                    • #40
                      Laita paisari täyteen. Siis piripintaan. Ja sitten korkki auki käymään. Jos alkaa sieltä purskauttelemaan ilmaa, niin kansipahvi/kansi olisi antautunut.

                      Comment


                      • #41
                        Ohjeiden mukainen tarkastus tehty, ei kupli paisuntasäiliössä, ei vuotoja ilmastointi letkuissa, ei matot märkänä, ei ulkoista glygolin tuoksua, ei tule pakoputkesta nestettä ylemmäärin. Letkut eivät mene koviksi käynnissäollessaan.
                        Sadevuoto kyllä löytyi, jostain tulee sadevesi sisään pohjan tulpan kohdalta ;) Vänkärin puolelta kastuu kajarin vieressä oleva tulpan kohta lattiassa ihan paikallisesti.

                        Comment

                        Working...
                        X