Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Quattro ei pysy tiellä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Quattro ei pysy tiellä

    On tuo veljen Audi 90 -89 quattro aika riesa ostos ollut. Tällä kertaa ongelma on, että ei meinaa auto pysyä tiellä. Itse en ole autoa nyt ajanut, mutta nyt lumella kuulemma meinaa jo 60km/h vauhdissa perä karata alta suoraankin ajellessa. Eikös quattron pitänyt just lumella olla elementissään ;)? Sen verran pahasti vika vaivaa, että toisella autolla joutu tien päälle lähtemään.

    Missähän tämä vika piilee? Talvirenkaat on aika kehnot, mutta voivatko ne tommosta tehdä? Kesärenkailla kesällä ei ainakaan tuntunut moista levottomuutta.

    #2
    Onkohan pyöränkulmia tarkastettu koskaan?

    Alatukivarsien puslat myös syyniin joka nurkasta että antaako pyörän kääntyillä miten tahtoo.

    Kyllä se ehjänä ja järkevällä rengastuksella menee melkolailla junan lailla t89q lumikelillä.

    Comment


    • #3
      Kyllä Audin quattro mallit menee kuin juna ja on tunnelma että on kesä Viime yönä täällä Savossa oli tullut lunta 5cm ja täytyy sanoa että Audi 1.8T Quattro menee kuin kesällä.
      Kävin myös pikalenkillä ja kun lähti luistoon heitto ,niin kaikki 4-pyörää oli irti tiestä 70H vauhtia.Pudotus 2-vaihteelle heti luisun alussa ja lappu pohjaan ja auto oikeni nätisti.

      Comment


        #4
        Muovipussillinen uusia puslia taka-akselille ja pyöränkulmien suuntaus

        Comment


        • #5
          Velipoika oli vienyt isälle auton ihmeteltäväksi ja auto oli kai saatu pelittämään. Mitä pikaisella selityksellä olin ymmärtävinäni, niin ilmeisesti raidetangon vaihdon yhteydessä jotain häikkää oli ollut, kun toinen takarenkaista oli ulompana lokarin reunasta mitattuna kun toinen. Nyt kuulemma renkaat samalla tasolla ja kulkee suoraankin. Menossa lisäksi ensi viikolla pyöränkulmien säätöön.

          Comment


          • #6
            Kannattas melkein ennen säätämistä käydä se alusta läpi, eli ainakin ne 4 alatukivarren puslaa uusiksi. Ei maksa hirveitä ja vaihtokaan ei ole mahdoton homma. Ainakaan edessä ne vakiopuslat ei kestä juuri 60-100 tkm enempää.

            Comment

            Working...
            X