Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

2.7 -02 Bi öljynpaine hiipuu?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 2.7 -02 Bi öljynpaine hiipuu?

    Moottori on ARN, kuuma kone ja paine putoaa 0.5 bar, ne ventiilit jotka pitäisi mennä kiinni turbon jäähdyttämiseen 1.8 bar ei ilmeisesti Toimi, jumissa? missä nämä venttiilit on? sylinterin kannessa? onko helposti korjattava, vaihtamalla nämä? Öljypoja on avattu, siinä ei ollut mitään töhkää ja sihti aivan puhdas, vaihdoin öljypumpun uuteen, ei mitään eroa, aukaisin vanhan se oli aivan kun uusi, moottori ei kilkuta tyhjäkäynnillä, kävin Audilla kysymässä ja vanhempi mekaanikko meinasi, ettei mitään hätää ne on väärin suunniteltu! Kärry on kulkenut 220tkm, huoltokirjan mukaan siinä ei ole koskaan käytetty Longlife öljyä, Pitääkö ajaa vaan niinkauan että alkaa laakerit kolisemaan?

    #2
    Tarkoitat varmaan venttiileitä jotka päästävät mäntien öljysuihkuille öljynpaineen. Ne on imusarjan alla, sen alumiinisen kopan sisällä mistä huohotinputki lähtee ulos. Onhan ne helppo vaihtaa kunhan imusarja on ensin pois tieltä.

    Miksi yleensäkin olet alkanut öljynpaineita ihmettelemään jos moottori toimii hyvin, eikä pidä ääntä?

    Comment


    • #3
      Jouduin kytkemään irti öljyn paine anturin, punainen öljykannu ja piippaava hälytys kävi hermoille, epäilen niitä venttilejä joiden pitäisi sulkeutua 1.8 bar, pumpun teho ei riitä matalilla kierroksilla, en halua koneen hajoamista odottamalla, vika pitää löytyä.

      Comment


        #4
        Ei anturissa vikaa ?

        Comment

        Working...
        X