Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B8 2.0 TFSI Upgrade

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B8 2.0 TFSI Upgrade

    Moro!

    Onko porukalla kokemuksia tuosta 2.0 Tefsin virittelystä? Itse ajattelin ehket syksyn mittaan käyttää oman vehkeeni tuolla fin-turbolla Kuopiossa, asennuttaisi paikoilleen sen niiden ARP paketin. Tehoa lupailtiin tuolla paketilla noin 380-390 joka kyllä riittäisi omaan käyttöön.

    Lähinnä kiehtoo tietää miten kestää ja millainen on kulutuksen lisäys? Laatikon puolesta kestää varmasti, autossa nääs 7-vaihteinen S-tronic jonka tehonkesto on vähintään "riittävä" tuolle teholle.

    Eikun mielipiteitä kehiin :)

    Tänks ;)

    #2
    Kulutus ei kasva normaalissa ajossa. Kun voimaa käytetään, nousee toki myös kulutus, voima kun ei tunnetusti tyhjästä tule.
    Muutenhan laitteet kestää tuon setin kyllä ilman ongelmia.

    Comment


    • #3
      Joo, tuo lähinnä kiinnostikin, että miten lie normaaliajossa lisääntyy - hyviä uutisia siis nuo! Teho ei tosiaan tule ilmaiseksi, että sehän on itsestäänselvää että rankaistessa kulutus nousee :)

      Itsekin kyl lueskellut että ei hirveästi ole ollut ongelmia noiden kanssa, ainoastaan niissä vehkeissä mitä sitten radalle ovat kyhänneet. Kiehtoisi kamalasti kyllä tuo paketti imettää paikoilleen, maksaa vaan aika reippaasti.. :/ Mutta katsellaan syksyn mittaan josko rahatilanne helpottuisi, auton luonne muuttuisi varmasti aivan täysin..

      Comment


        #4
        Tarkennan, että ahdin voi kyetä kyseiselle teholuokalle, polttoainejärjestelmä ei välttämättä.

        Comment

        Working...
        X