Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 2.8 sammuu ajossa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 2.8 sammuu ajossa

    Auto sammu kesken ajon mitään varottelematta ja ei käynnistyny, mutta kone pyöri kuitenkin. Sitte viiden minuutin päästä heräs henkiin ja eikä mitää. Toisen kerran myös sammahti ehkä sekunnin ajaksi taas kesken ajon, nykäsi vaa ja matka jatku. sammuu kuin seinään eikä oireile mitään ennen sitä. Hall anturi tai moottorin nopeus anturi rikki? vika sytkä puolella kun sammuu niin nopeesti ?

    Onko näin mitää tyyppivikoi mikä aiheittaa tämmöstä ? ei kehtais nuita antureita montaa tilata ku näyttää melko suolasen hintasii olevan.


    Audi coupe quattro 2.8 V6 AAH -91

    #2
    Moottorin pyörintänopeusanturi tai bensapumppu todennäköisimmät syyt. Lue myös vikakoodit. Bensapumppu ei jätä vikakoodia. Tuonikäisessä taitaa tulla pyörintänopeusvikakoodi aina, kun kone ei pyöri.

    Comment


    • #3
      vikakoodit luettu eikä löytyny mitään. pystyykö tota pumppuu testaa mitenkää ? bensa kiskosta ei ainakaan löytyny nippaa mistä paineen ois voinu kahtoo. onko toi pumppu miten hankala homma vaihtaa ? onko luukkuu tankkiin ?

      kiitos nopeasta vastauksesta. :)

      Comment


      • #4
        Pystyy sen bensapumpun mittaamaan, että paljonko työntää painetta. esim konehuoneesta. Mutta pitäisi tulla ainakin seoksista vikakoodia. Jos paineissa ongelma
        Tankille on huoltoluukku farkussa peräkontissa ja sedanissa takapenkin alla. En oo varma tämänvuosiluvun autosta.

        Comment


        • #5
          Ääni nokka-akselin asento tunnistimelle... ota tulppa irti ja kato tuleeko kipinää veikkaus et ei tuu...

          Comment

          Working...
          X