Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

AEB kytkin?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • AEB kytkin?

    mitenkäs nyt kun eka kytkin remppa eessä, ja pitäisi korvata kaksoismassa..ja löytää edullinen ja n 300-350hv kestävä kytkinpaketti?


    ja jos joltakin löytyy kaikki tarvittava niin olisin kiinnostunut ostamaan.


    privalla tavoittaa :)

    #2
    Älä kokeile niitä edullisia "hyviä". Itse kokeilin ja se nyt ei kovin halvaksi tullut kun piti sitten ostaa se hyvä. Eli speed-autoteileltä vaan kytkinpaketti vauhtipyörineen. EI tarvitse harjoitella ja moneen kertaan tehdä.

    Comment


      #3
      Komppaan Mikaa, eli tämä: http://speed-autoteile.fi/index.php?...&product_id=64

      Ei ole ehkä halvin, mutta erinomaisen toimiva.

      Comment


      • #4
        On muuten saatavuus tällä hetkellä loppu tuossa Speedin kytkinpaketissa. Omaan autoon pitäisi kanssa tuo kytkin suht pikaisesti saada vaihdatettua, koska painelaakeri pitää jo sellaista ääntä, että...

        Jos näyttää siltä, että tuo autoteilen kytkinpaketti on pitkäänkin loppu, niin tietääkö joku, onko Valeon kytkinpaketti miten hyvä? Näistä olisi kyse:

        http://www.valeoclutches.com/product..._-_Includes_FW
        http://www.turbotec.com/_cs/cat/prod...tails.php?p=27

        Käyköhän tuo turbotecin TDI:n kytkin myös AEB-moottorilliseen? Autoteilen kytkimen ostan, jos se on ylivoimaisesti parempi kuin valeon vastaavat. Mutta kun en tiedä ja siksi kysyn.

        Entä mikä olisi hyvä paikka asennuttaa kytkin ja minkälaista hintaa noissa yleensä on? Onkohan tuo S. Räsäsen huoltamo Keravalla hyvä paikka? Pari kaveria ovat ainakin siellä huollattaneet autoaan.

        Comment


          #5
          Kesäkuun loppuun mennessä pitäisi kytkinsettejä taas olla hyllyssä. Vuosien varrella olen yli 50 sarjaa myynyt, viimeisen vuoden aikana 20 sarjaa. Onkohan yksi reklamaatio tullut.

          Comment


          • #6
            Okei. Eiköhän hyvää jaksa odottaa...onko mitään suosituksia, mitä muuta kannattaisi tilata kytkimen lisäksi vaihdon yhteydessä? Esim. työsylinteri tms.?

            Comment


              #7
              Kampiakselin stefaa voi harkita, itse vaihdoin sen vaikka ei varsinaisesti vuotanutkaan. Tuskin työsylinteriä kannattaa alkaa vaihtamaan jos hyvin toimii.

              Comment


              • #8
                Eipä tullutkaan mieleen tuo kampuran stefa. Muistan vain, että edellisessä autossa se hieman vuoti, joten ehdottomasti se kyllä siinä samalla pitäisi laittaa. Onkohan tämä oikean kokoinen AEB:iin?

                Comment


                  #9
                  Ei ole oikea. Takapään stefa on paljon isompi ja tulee metallisen rungon kanssa. Tuossa linkin stefassa lukee etu.

                  Comment


                    #10
                    Alkuperäistä saa vaan laipan kanssa.

                    http://www.motonet.fi/web/guest/etus...ductid=27-1751

                    Comment


                    • #11
                      Ilmeisesti tuossa motonetin setissä kuitenkin pelkkä se tiiviste? Katselin vähän noita hintoja ja ilmeisesti ainakin tuossa elringin setissä tulee se metallirunko mukana. Mitenköhän on, kannattaakohan ostaa pelkkä tiiviste vai tiiviste laippoineen? Tuo laippa vaikuttaa aika ohkaiselta ja hauraalta, joten pakostin tulee mieleen, että melkein sitten kannattaisi hankkia tuo laipallinen, vaikka maksaakin yli 3 kertaa enemmän, koska eipä tuota kytkinkoppaa tule irroteltua "ihan" joka vuosi sentään. Ja koska en luultavasti vaihda kytkintä itse, niin sitä suuremmalla syyllä ei viitsisi maksaa asennustyöstä yhtä kertaa enempää...

                      Comment


                        #12
                        Jos joku entinen seppä ei ole laippaa hajottanut, niin ei ole mitään syytä ostaa uutta.

                        Comment


                        • #13
                          Saksasta audi 80 kova vauhtis 50e, siihen koneistukset 50e, sparetolta sachs S2 3B kytkinpaketti 225e. Laitoin juuri omaani kyseisen paketin ja hyvin pelittää. Pitäisi kestää 500+ Nm vääntöjä.

                          Samasta paikasta kampuran stefa 25e laipan kanssa. Taisi olla juurikin tuo elringin malli. Laipan ja lohkon välissä on myös pieni kumitiiviste (kiinteä laipassa) joka saattaa ajan saatossa ruveta vuotamaan, joten suosittelisin koko laipan uusimista kerralla.

                          Comment


                          • #14
                            Mitä koneistuksia edellinen paketti vaatisi? tällä hetkellä olen kuitenkin tuon speed-autoteile.fi kytkinpaketin kannalla..oisin ollut jo alusta saakka mikäli ois viittiny lukia tuote seloste loppuun saakka..luulin että vauhtiratas vielä erikseen..mutta olikin mukana jo.

                            Comment


                            • #15
                              Sopiiko tuo speed-autoteilen paketti suoraan perus AEB:n kytkimen tilalle? Venettä vedestä ylös kiskoessa pikkaisen haiskahtaa tuo nykyinen kytkytin.

                              Comment


                                #16
                                Kyllä sopii

                                Comment


                                  #17
                                  Löytyskö tietoa tuohon

                                  Comment

                                  Working...
                                  X