Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Meno tökkii...Väännöt kateissa?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Meno tökkii...Väännöt kateissa?

    Auto on siis A4 1,8t abt:n lastulla mpm:n by-passilla ja kartiosuodattimella. Vika on sellainen että rauhallisesti kiihdyttäessä meno pätkii ja myös maantieajossa esim. 100km/h vauhdista ei pysty kiihdyttämään 4/5. vaihteella tai muuten pätkii pahasti. Jos kiihdyttää täydellä kaasulla ja pienimällä mahdollisella vaihteella eli käyttäen kieroksia tuntuu tehot olevan tallella eli onko väännöt jossain ihan muualla kuin pitäisi? mm. tulpat olen vaihtanut ja ahto vuodot tutkinut jokin aika sitten, vika lokia ei pysty lukemaan kun kannettava on särki.
    Missä vois olla vikaa???

    #2
    Tarkastappa ne puolien ja tulppien välistä löytyvät liitinkappaleet. Omassa autossa vastaavan vian aiheuttaja oli yhden liitinkappaleen kumin halkeaminen sieltä alaosasta ja pääsi näin lyömään maihin. Vikaa ei esiintynyt täys kiihdytyksissä vaan lähdettäessä vedättämään isoilla vaihteilla.
    Ei näy vikamuistissa.

    Comment


      #3
      Sama ongelma pienemmässä muodossa S8:lla. 1.100-1.500 4 tai 5 vaihteella hyvin pientä tärinää eikä jaksa oikein vääntää. Ei esiinny 1,2 tai 3 vaihteella. On ollut työlistalla toi puolien tarkastaminen. Ei viitsisi kaikkia vaihtaa. Osat 8 x 80 E = :))

      VAG:lla ei vikakoodeja

      t.Cablos

      Comment


        #4
        MAF? MAF nyt on yleisin vikojen / ongelmien aiheuttaja.

        Ja lueta vikakoodit, siellä voi olla tärkeätäkin infoa.

        Comment


        • #5
          Pyydän tarkennusta: onko ennen toiminut hyvin kartiofiltterin kanssa? Muistan lukeneeni, että kartiofilsa vaatii melkoisen pyörteilyneston, että maffi toimii, ninkuin pitäisi. Muuten tulkitsee väärin.

          Kartiofiltterin "liika" öljyäminen on kuulemma maffeja tappanut.

          Comment


          • #6
            On toiminut aikaisemmin, vika alkanut olemaan häiritsevä vasta lähiaikoina ja filtteri ollut kiinni lähes vuoden.
            Tarkistin eilen puolat ja yhdestä puuttui n. 0,5cm kumia alapäästä. Tilasin sen puolan ja tulpan välisen osan hintaa 21Eur, se pitäsi olla noudettavissa torstaina eli ilmoittelen kun saan vaihdettua ja tiedän vaikuttiko se mitään.

            Comment


            • #7
              kannattaa pestä se suodatin. omassa autossa oli noin puoli vuotta kiinni ilman puhdistusta ja meno oli erittäin huonoa. Pesin saippuavedessä uittamalla ja laitoin paikalleen. Tehoa tuli aivan tajuttomasti lisää ja ahtopaineiden seikkailu loppui tai ainakin väheni olemattomaan.

              Comment


              • #8
                Itse ostin BMC:n setin pesuun. Sisältää pesuaineen ja öljyn. Maksoi 25 ? ja riittää useampaan pesuun. Varmana öljyämättömänä virtaa paremmin, mutta saattaa olla niin ja näin suodatuksen kanssa. Todennäköisesti tiesitte jo, mutta ajattelin laittaa muille kanssanoviiseille tiedoksi.

                Comment


                  #9
                  Tervehdys,

                  Alko kiinnostaa asia. mikä oikein kannattaa pestä? speksejä...

                  t.Harri

                  Comment


                  • #10
                    Jos siis laitettu sellainen teräsverkolla suojattu puuvillakankainen kartiosuodatin, joka ei siis ole kertakäyttöinen, vaan pestävä. Moisia on myös orkkiskoteloon laitettavina elementteinä (jälkimmäiset eivät siis kartion mallisia).

                    Comment

                    Working...
                    X