Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 -03 3.0 bensa sammui ajosta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 -03 3.0 bensa sammui ajosta

    Haulla taas katselin mutta ei oikein löytynyt joten ongelma on seuraava: Ajosta tänään ajoin kanttarin yli jolloin auto kevyesti heilahti ja vedot hyytyi samantien ja sammui tien varteen, ei varoitusvaloja ei mitään. Pyörittää normaalisti mutta ei lähde käyntiin, yrittää jonkun verran ja parin tahdin ajan jopa käy käynnissä.

    Sulakkeet bensapumpulle tarkitsettu ja tankissa on bensaa heh. Olisko tuo sitten pumpun relevika, ei ainakaan mitään kuulu kun ottaa sulakkeen pois virrat päällä. Ehkä pitää vielä jokeilla toisella avaimella voi olla ajonestokin. 240 kelattu quattro tiptronic. Öljyä on koneessa ja checkcontrol sanoo että kaikki ok. Viikko sitten käytti vilkkumassa moottorinohjauksen keltaista valoa pari kertaa ja kone kävi muutaman sekunnin täristen ehkä vajaalla, kuitenkin toiminut täysin oikein 2000km sen jälkeen.

    On menossa huoltoon eikait nyt matka katkea jos on 50km yli tuon huoltorajan? :) Suositelkaas vielä hyviä huoltoja Audille Oulussa, olen toisia merkkejä taas ajellut muutaman vuoden välissä.

  • #2
    Sen verran vielä että akku on aika vasta vaihdettu ja pyörittää siis tosi hyvin konetta vaikka starttailin useaan eri kertaan välillä vähän pidempäänkin annoin pyöriä. Arveluja viasta? Pitää hinata ma johonkin pajalle koodinlukuun.

    Onko bensapumppu tankin kyljessä? Pumpun rele joka pitäis siis naksua on kojelaudan alla lähellä sulakerasiaa vai miten?

    Comment


    • #3
      Bensapumpun tarkistaisin ensimmäisenä.

      Ja vanhaa viestiä voi muokata ja lisätä siihen tekstiä. Modet ei tykkää muutaman minuutin sisään postatuista peräkkäisistä.
      Viimeksi muokannut audiq; 24.11.2012, 00:23. Perustelu: Lisäys

      Comment


        #4
        Takapenkin alla pelkääjän puolella on bensapumpun huolto luukku ja on tankin sisäinen pumppu. Itsekkin tarkastaisin pumpun sekä virran saannin sinne ekaks.

        Comment


        • #5
          Miten tuo huoltoluukku aukeaa, mitä työkaluja pitää ottaa mukaan, auto on toistaiseksi vielä toisessa osoitteessa kuin työkalut.

          Comment


          • #6
            Suojakansi on muutamanlla pultilla ja se itse pumpun kansi aukee isolla talttapää ruuvarilla ja vasaralla jos ei ole semmoista oikea avainta.

            Comment


              #7
              Sisällä oleva luukku on kolmella ristipää ruuvilla kiinni ja tankin luukku aukeaa tuolla vasara ja talttaruuvari yhdistelmällä.

              Comment


                #8
                Sitä pumppua ei sitten kannata irrotella jos tankissa on bensaa, sanotaan nyt yli 1/4 tankillista. Bensapumpun releeseen pääsee käsiksi sulakeboksin luukun takaa, maksaa luokkaa 30eur marmoritiskillä. Eli sekin kannattaa tarkistaa.

                Comment


                • #9
                  Kiitos tiedosta. Päädyin hinaamaan semimerkkipajalle auton, infoan kun tietoa. Eipä tuolla keskellä metsää oikein voinut isompaa alkaa tekemään tarkistelin kyllä kaiken mahdollisen. Toivotaan että on esim pumpun rele eikä isompaa. Vikakoodin lukijan ajattelin ostaa ihan mielenrauhan ja korjaamopäätöksen vuoksi mitäs mieltä porukka näistä 69e peleistä?

                  http://www.elekma.com/v-checker_vag_vikakoodinlukija

                  Tällainen koodinlukija löytyi netistä, mitäs mielipiteitä hinta ainakin on edullinen jospa tuolla pärjäisi.
                  Mitä eroa oikeastaan käytön kannalta satunnaiseen tarpeeseen saa esim tuolla pro 149e verrattuna tähän 39e laitteeseen? Tämä ei suoraan kerro kuin vikakoodin numeron ja pitää sitten katsoa listasta mutta ei kait tuo iso haitta ole?

                  http://www.sixtek.fi/kauppa/merkkiko...odilukija.html

                  Bensapumppuhan sieltä oli mennyt, 390e uusi plus työt päälle. Liekö hyvä vai paha. Tarvikepumppu.
                  Viimeksi muokannut Sleepy2; 29.11.2012, 09:07. Perustelu: Muokkaa edellistä viestiäsi, jos kukaan ei ole vastannut välissä.

                  Comment

                  Working...
                  X