Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Alipaineletkussa ruuvi. Mutta mitä varten?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alipaineletkussa ruuvi. Mutta mitä varten?

    Osa numero 078133784F ja lähtee läppärungosta ja menee imukotelon pohjaan oikealle puolelle samaan mottiin mihin tulee huohotusputki.

    Mitähän virkaa tuolla letkulla on ja miksihän sinne oli tungettu ruuvi!? Luulin että siinä on jokin takaisku venttiili mutta kun puhaltelin letkuun niin sehän räjähti ja sisältä paljastui ruuvi!? Alkuperäisen hinta 25,50e :D Onneksi on keksitty metritavara!

  • #2
    Ei ilmeisen tärkeä letku kun toiminut mun aikana kohtalaisen ok eikä mitään eroa tullut vaikka se on nyt aukikin.. Olisiko ruuvilla estetty kuran pääsy kaasuläpän taakse, tai sen jäätyminen? juuri tuonnehan sitä kertyy kun on imukotelon alin kohta ja venakoppa hönkii suoraan siihen. Kun otin nuo huohotusletkut irti niin olivat puolillaan "kermaa". Ja imukotelossakin muutama millilitra.

    Comment


      #3
      Joissakin variaatiossa tuo kyseinen pieniletku menee tosiaan kaasuläpän imusarjan puolelle syytä/ funktiota en osaa sanoa liittyisikö sitten tuohon veden kertymiseen imukotelossa ja kenties sen poistamiseen ja tuo "kerma" on ihan perus settiä abc koneen imukotelossa

      Comment

      Working...
      X