Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

vacum valve 2.8 ack

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    vacum valve 2.8 ack

    eli kyseiseen venttiiliin tulee 3 letkua niin ihan tarkistus mielessä ajattelin kysyä että mitkä letkut siihen menee ja mistäkin.jostain ettis syitä kun ajotietokone näyttää kulutusta x mut kuitenkin matka ajossa menee noin 10l nätillä ajolla että onko esim joku letku jossain väärin edellisen omistajan jäljiltä kun on vaihdettu näköjään hiljattain...

    #2
    Eikös se selviä kun seurailee letkuja, että minne ne menee. Toisekseen, ajotietokoneen näyttämä polttoaineen kulutus ei aina näytä samaa kuin mitattu kulutus, niissä tapaa olla eroja.

    EDIT:

    Kuva olisi kiva, helpottaisi vähän osan tunnistusta. Hakusanalla "valve" tulee 33 osumaa varaosakirjassa, mutta ei yhtään hakusanalla "vacuum valve".
    Viimeksi muokannut jannekk; 9.8.2011, 18:37.

    Comment


      #3
      http://www.audizine.com/forum/showth...30V-ACK-engine

      KOLMAS KUVA kertoo osan ja kyllähän nyt nään mihin ne putket menee mut tarkotus olisi tietää että meneekö ne putket oikein eli tarvitsen oikean järjestys tiedon.ja ompas outoa jos sanotaa ohjekirjassa et matka-ajossa menee 7.5-8 ja kuiteski menee 10 ni luulisha jossai oleva pientä häikkää.vikakoodeja o ei ole ja suodattimet ,tulpat vaihdettu

      Comment


        #4
        Se "vacum valve" on imusarjan ohjaussolenoidi. Venttiilin toinen puoli menee imusarjan säätimelle ja toinen puoli menee y-haaralle. Y:stä lähtee letku takaiskuventtiilin kautta kaasuläpän yläpuolella olevalle T-haaralle ja toinen puoli taas alipainevaraajalle (kuskin puoleisessa lokasuojassa).

        Systeemin toimivuuden voi testata kierrättämällä autoa vapaalla n. 5000 rpm ja tarkkailemalla tuota imusarjan säätimen asentoa. Se siis säätyy lyhyempään asentoonsa kun kierrokset menee tuon rajan yli.
        Viimeksi muokannut alpi; 10.8.2011, 17:25.

        Comment


          #5
          onkos niillä letkuilla väliä mitkä lähtee siltä solenoidilta että kumpi menee sinne alipainevaraajalle.mutta siinä letkussa (alipainevaraajan) ei kyl oo mitään takaiskuventtiiliä.onkohan pakollinen?

          Comment


            #6

            Puhuin muuten aiemmin omiani, takaisku on siinä kaasuläpälle menevässä letkussa (pyöreä sininen potikka kuvassa). Y:n toinen haara menee sinne alipainevaraajaan ja toinen solenoidin kautta imusarjan säätimeen.

            Comment


              #7
              joo kyllä letkut ovat samoin omassa.kiitoksia vaan avusta.yx huoli vähemmän :) tossa ohjausventtiilin päässä oleva "sokea" pää ilmeisesti kuuluu vähän vuotaa kun katsoo sitä suoja tappia kun on pienet urat sisäpuolella.pieni suhaus sieltä kuuluu ku kääntää siitä imusarjasäätimen linkusta...

              Comment


                #8
                ja kylläpäs se ajotietokone pitää paikkansa.vaihdoin alipaine letkuja ja ilmeisesti joku vuoti ja nyt o kulutus melk 2 litraa satkulle pienempi.

                Comment

                Working...
                X