Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

200 20V sammuilee normaaliajossa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 200 20V sammuilee normaaliajossa

    Viime viikolla autoni rupesi temppuilemaan.Normaalissa kaupunkiajossa auto yhtäkkiä vaan sammui,nykimättä/tukehtumatta,mikäänlaisia oireita ei ollut.Tuntuu niin kuin vika voisi olla sähkö -puolella,sähköreleessä tai jossain.Tulppia en ole kyllä uusinut koko omistuksen aikana,Audi on nyt ollu minulla vuoden verran,eikä kilometrejäkään ole tullut kuin noin 5tkm.Outo vika vaan on.Monesti järjestelmä katkasee menon,kun antaa koneelle pikkasenkin "happea",eli tekee kiihdytyksiä.Pari-kolme kertaa päivässä yleensä meno loppuu,mutta lähtee taas kyllä käyntiin aivan normaalisti heti sammumisen jälkeen.Ajotietokone varoittaa hydrauliikkajärjestelmästä ja jarruista.Mutta kun ei ole kokemusta vielä autoista,saatika sitten Audeista,koska korttikin on ollu vasta vajaan vuoden.Jos nyt viitsisitte antaa jotain osviittaa,missä vika voisi mahdollisesti olla näiden kuvausten perusteella.Kaverini epäili ahtovuotoa,Lambdaa tai sytytystulppia,mutta niitä kun ei ole vielä keritty katsomaan ja diagnosoimaan.Kiitos jo etukäteen!

    #2
    Ahtovuoto kuulostaa varsin todennäköiseltä. Mikäli lambda on vanha kannattaa se ehdottomasti uusia.

    Comment


      #3
      Katso nyt sitten myös vikakoodit josko siellä olisi esim rpm-anturista vikaa (auto käynnissä, ko. koodi aina jos auto ei käy).

      Ahtovuoto todennäköinen tuohon menon loppumiseen, mutta sammuilu ei välttämättä ole samaa hommaa.

      Comment


      • #4
        Jos sammuu vedätyksen, esim 1 tai 2.vaihde, jälkeen kun painaa kykän pohjaan ja päästää koneen tyhjäkäynnille(siis sammuu),niin bypass on rikki. Muuten kannattaa luetuttaa koodit ja tehdä painetesti.

        Comment


        • #5
          Kiitoksia paljon vastauksista,näistä on jo suurta apua lähtiessä vikaa kartoittamaan! Olisikohan Teillä mitään tietoa,paljonko uusi 3B-tekniikkaan sopiva Lambda maksaa? Tietenkin vika pitää ensiksi saada paikannettua,ennen kuin menen sen uusimaan,varsinkin jos Lambda on hyvinkin kallis investointi. Vastailkaa,jos on jotain tietoa asiaan liittyen,Kiitos!

          Comment


          • #6
            Lambdan saa vag varaosatiskiltä hintaan ~160e, tai sitten voi hommata yleismallin esimerkiksi vpv motorracing.

            By-Pass hinnasta tosin en tiedä, mutta kannaattaa varmaankin vaihtaa tilalle esim forgen malli. Noiden hinnat pyörii vissiin sadan euron tietämillä.

            Comment

            Working...
            X