Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Letkujen korjaus moottorista

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Letkujen korjaus moottorista

    Voiko halkeamia teipata pysyvästi, etteivät vuoda, siis ilmaletkuja. Vaikuttaako niiden vuoto niin, että auton tyhjäkäynti tärisee.

  • #2
    Ohkaisten alipaineletkujen korjaaminen on turhaa puuhaa, uusi on metritavarana saatavissa varaosaliikkeissä. Kannattaa samalla uusia kaikki, ei maksa paljon ja todennäköisesti käy paremmin vaíhdon jälkeen. Kaikki vauriot eivät näy päälle tai tule esille tarkastuksessa.

    Isommat, audin omat muotoletkut voi ainakin koemielessä koettaa vaikka itsevulkanoivalla kumiteipillä korjata päälle kiertämällä (lue ohjeet!) ja katsoa, poistuuko vika. EI paineenalaisten letkujen korjaamiseen!

    Autossasi lienee virranjakajan kyljessä alipainesäädin. Sen kalvon eheyden ja mekaanisen yhteyden hall- anturille tms määritys lienee aihellista.

    Kannattaa myös katsoa, että ilmamäärämittarin ja sen päällä olevan kumitötterön liitos on hyvä (kumin huuli koko matkalta metallin urassa ja klemmari kiinni).

    Pari pulloa suuttimien puhdistusainetta tankkiin vielä ja a vot!

    Onko autossasi oikeantyyppiset ja hyväkuntoiset tulpanjohdot? Muut sytytysosat kunnossa? Kokeile taatusti ehjällä ohjausyksiköllä, jos vika ei löydy ennen. Hiipuvan yksikön oireet ovat moninaiset.

    Onnea matkaan!

    Comment


      #3
      Jos alipaineletkuista kyse niin varmasti rikkinäiset vaikutta käyntiin, kannattaa jättää purkka viritykset pois mielestä ja vaihtaa ne letkut.

      Comment

      Working...
      X