Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Käynnistyy/ei käynnisty/...audi 100 -86 2.2E

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Käynnistyy/ei käynnisty/...audi 100 -86 2.2E

    Eli hyvällä ystävällä ko. jo hieman kuhmuinen "lötkö". Toiminut luotettavasti tähän asti, mutta lauantaina yhtäkkiä käynnistyminen lakkasi. Startti pyörittää vaikka maailman tappiin, mutta mitään ei tapahdu. Kokeilimme useita kertoja eri päivinä. Kävin sulakkeet konehuoneessa läpi kaikki ok.
    Sunnuntaina hinasimme auton Leppäsuon Huoltoon josta soitettiin kysymysmerkkeinä, kun olivat käynnistaneet auton ekalla yrittämällä maanantaina parkkipaikaltaan....?
    No autoon tehtiin muutakin remppaa, ja kaveri katastamaan tänään, ajaa konttorille kaikessa rauhassa, mutta katsastusmies ei saa autoa käymään, ja taas on audi käymätön....
    Noh, olisiko jollain jotain hyvää vinkkiä, mistä vikaa metsästämään.... Pajalle ei kuulemma enää hirviä viedä, kun katsatusremppakin maksoi jo monta sataa (=auton arvo?)
    kiirekkin olisi, on vähän jaloissa siellä katstuskonttorilla tuo...:-)

    #2
    Olisko Hall-anturi.Se kummittelee just noin, keskusteltu täälläkin palstoilla paljonkin...ja on jonkunverran tosiaan ittekin starttailtu_kiroiltu_potkittu renkaita_kiroiltu_starttailtu asian tiimoilta noita konsernin kulkineita.

    Comment


    • #3
      Ilmamäärämittarin läppä saattaa ottaa kartioon kiinni. Jos ei nouse, niin kuin pitäisi, ei anna bensaa ja luonnollisesti ei starttaa. Kun kerran pomppaa läppä liikkeelle, toimii moitteettomasti. Sellainen selkeästi on-off- vika.

      Kartion puhdistus ja välysten säätö auttaa, jos vika on siellä. Ohjeet searchilla.

      Comment


      • #4
        kiitoksia molemmille!Tutkimme näitä!
        Searchissa jotain vikaa? kun teen haun, ja käyn jotain threadia tsekkaamassa niin en pääse enää "back" painikkeella siihen searchin löydöt luetteloon. Tulee vaan explorerin "sivua ei voi näyttää" kommentti. Onko teillä samoin , vai onko pulma mun asetuksissa?
        Tuo tekee searchin käytöstä vähän piinaavaa kun joka kerta pitää kirjoittaa uudestaan nuo hakusanat..

        Comment


          #5
          Joskus tuollainen johtuu siitä, että selaimen välimuisti tms. alkaa olla tukossa. Työkalut-internet asetukset-tyhjennä voi auttaa. Sen jälkeen selaimen uudelleenkäynnistys, joka saattaa yksinäänkin auttaa. Tutkimattomat ovat tietokoneen tiet.

          Comment


            #6
            Itellä oli kanssa samanlainen probleema.Palstatovereiden loistavalla avustuksella vika löytyi juuri Hall-anturista.Ostin siihen uuden(kunnostetun)jakajan pörhöltä ja ongelmat loppu siihen.

            Comment


              #7
              Tulee vaan explorerin "sivua ei voi näyttää" kommentti.
              Suosittelen hankkimaan kunnon selaimen ja välttämään noiden Microsoftin höpö selainten käyttöä. Tulikettu eli Firefox tuntuu olevan nyt kovassa huudossa. Sen saa ladattua tuolta:

              http://www.mozilla.org/products/firefox/

              Itse käytän Netscapen versiota 7.2 ja olen ollut tähän todella tyytyväinen. Microsoftin selainta käytän vain ja ainoastaa Windowsin päivitykseen ja siihenkin vain siksi kun on pakko.

              Firefoxissa ja Netscapessa on tuohon etsintä selailuun sellainen kätevä apu kuin tab browsing. Kun tekee hakuja ja selain ne siihen listaa, niin niitä tuloksia voi sitten aukoa omalle välilehdelleen siitä listasta. Näin ei tarvitse käyttää ollenkaan tuota back-nappia joka joskus aiheuttaa noita ongelmia.

              Comment


                #8
                Mulla oli vanhassa audissani (100 -87) samanlainen ongelma. Välillä ei käynnistynyt ollenkaan, välillä taas ensi yrittämällä. Syyksi paljastui bensatankin yläpuolella oleva rikkinäinen bensaletku. Alussa ei edes tiputtanut bensaa, mutta sai vissiin niin paljon ilmaa, ettei käynnistynyt. Loppuvaiheessa tiputteli bensiiniäkin, niin oli helppo paikantaa...

                Comment


                • #9
                  kiitos Arttu vinkistä. Auto on nyt lähinnä seissyt (onneksi ei ko. perheen ainoa) katsotaan ehkä viikonloppuna. Lähti taas viimeksi kerralla käyntiin, niin saatiin kaverille kotiin. se.

                  Pasi: riehaannuin sen verran, että latasin ttuon tuliketun ja hyvin toimii, säästetää IE siihen kun sitä oikeesti tarvitaan.
                  kiitos linkistä!

                  (kuis muuten se automaattiremppa...?)

                  Comment


                    #10
                    (kuis muuten se automaattiremppa...?)
                    Se rupeaa olemaan nyt bueno. Tuolla on viimeisimmät kuulumiset:

                    http://www.audiclub.fi/phpBB2/viewto...4592&start=100

                    Comment


                    • #11
                      Hienoo!
                      oli varmaan kallista, mutta elämä on!

                      Comment


                      • #12
                        Ei varmaan tämä: Edellinen audini oli muutettu automaatista manuaaliksi. Teki samaa eli joskus ei käynnistynyt millään konstilla ja jonkun ajan kuluttua lähti käyntiin. Vika ilmeni satunnaisesti. Syy: automaatin sähköjohto vaihdekepin juuresta ( taitaa estää käynnistyksen, jos valitsin väärässä asennossa) oli kytketty jotenkin omituisesti. Korjaus: metallisuikale ( hyppylanka?) sulakerasian tyhjään kohtaan jossa taisi olla automaattilootan sulake? En muista varmasti. Vika korjautui sillä.

                        Comment

                        Working...
                        X