Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nokka-akselin asentoanturin vikakoodi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Nokka-akselin asentoanturin vikakoodi

    Hei!
    Autoni on Audi A6 -06 2.0 TFSI ja se on nyt tehnyt pari kertaa kylmällä kelillä sen, että on antanut vikailmoituksen öljynpaineesta.
    Vikakoodiksi testerillä luettaessa se antaa "nokka-akselin asentoanturi A (lohko 1) hidas". Mitähän tuo käytännössä tarkoittaa? Millainen osa on vaihtaa ja onko muilla ollut vastaavia juttuja?
    Ensimmäisellä kertaa, kun ko. vika ilmeni auto kävi tosi ikävän kuuloisesti, mutta yön lämpimässä tallissa olemisen jälkeen kävi taas ihan normaalisti. Toisella kertaa ei ollut havaittavissa äänessä mitään epämääräistä ja kun hetken oli käynyt ja auton sammutti/starttasi uusiksi, niin vikailmoitus ajotietokoneelta oli hävinnyt... Onko vaarallinen vika, voikohan hajottaa autoa?
    Viimeksi muokannut Sleepy2; 27.1.2010, 15:39. Perustelu: Allekirjoitukset tarpeettomia.

  • #2
    Normaalisti tuon pitäisi vaikuttaa siten, että sahaa pitkään käyntiin ja auto tuntuu hieman tehottomalta. Ainakin omassa 1.8T BEX koneessa tuo oli helppo vaihtaa. Noitahan ilmeisesti on kaksi, joista toinen koneen etuosassa ja toinen takaosassa. Ainakin etummainen oli helppo vaihtaa kotikonstein.

    Ei pitäisi hajoittaa kuitenkaan mitään. Viisaammat saavat korjata tekniset virheet.

    Comment

    Working...
    X