Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 8l pakosarjaa etsimässa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 8l pakosarjaa etsimässa

    A3:nen AGU:n koneella eli 1.8t. Netissä on tullut kahdenlaista pakosarjaa vastaan ja vielä on epäselvää kumpi sopii tuohon autoon(vai sopiiko kumpikin?).

    Vaihtoehdot : http://cgi.ebay.de/VW-Audi-1-8T-Turb...ht_7231wt_1165 vai http://cgi.ebay.de/1-8T-turbokruemme...ht_7188wt_1392

  • #2
    Ensimmäisen kierrät kaukaa. Halkeaa alle vuodessa käyttökelvottomaksi ja T3-laipalla = isommalle turbolle, ei vakioturbon kanssa käytettäväksi. Toinen on siis isommilla kanavilla vakiopaikalle vakioturbon ja vakiohilujen kanssa käytettäväksi, jonka pitäisi jo kestää hyvin, ellei nyt ihan sekundakiinalaatua ole, mutta yleisesti nuo ATP-pakosarjan kloonit ovat tietääkseni kestäneet ihan ok. Softalla heppa tai kaksi lisää.

    Comment


    • #3
      Kiitoksia vastauksesta! Multa löytyy jo Bsr:n softa ja putkisto pakosarjalta loppuun, mutta downpipe on murtunut kuten pakosarjakin. Juuri tilasin uuden 3" Dp saksasta hintaan 190€ rahdin kanssa. Sieltä se pakosarjakin varmaan kannattaa hankkia.

      Comment


      • #4
        Minulla on tuollainen toisen linkin K03-pakosarja A3:ssa K04-001 turbon kaverina. Ostin sen samasta paikasta vuosi siten. Silloin sain sen tingattua 150 eurolla (+rahti 20?).
        Asennuksen kanssa oli kuulemma paljon ongelmia (en siis itse asentanut sitä). Pakosarjan ylempiä muttereita ei meinannut saada kiinni millään, koska sarjassa ei ollut väistöjä muttereille (eikä työkalulle). Asentaja myös epäili sarjan kestävyyttä pidemmän päälle, koska pakosarjan laippa on yhtä puuta, eikä katkottu pyttyjen välistä niin kuin alkuperäinen.
        Jos on mahdollista, kannattanee koneistaa siihen heti kunnon väistöt muttereille ja ehkä katkoa laippa vakion tavoin. Turbon pultit pitää olla tämän sarjan kanssa pidemmät kuin vakiot. Minä käytin muistaakseni M10x75mm/10.9.

        Jos olisin nyt ostamassa K03-sarjaa, ositaisin ehkä tämän http://www.kineticmotorsport.com/pro...D-214-264.html. Hintaa tulee ehkä puolet lisää, mutta asennusaikaa todennäköisesti säästyy useampi tunti.

        Comment

        Working...
        X