Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jäähdytinneste

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Jäähdytinneste

    Toinen pakkaskelin ongelma. S6 heitti jäähdytinnesteet pihalle, säiliön pohjalle jäi vähän mutta suurin osa valui maahan. Tämä tapahtui auton seisoessa päiväsaikaan. Eli pakkanen varmaan poksautti joko letkun tai liitoksen jostain kohtaa tai säiliö halkesi (tapahtunut ennenkin). Uskaltaako autolla ajaa lyhyitä ajoja kaupunkialueella vaikka jäähdytinneste onkin kortilla? Huoltoon ei saa aikaa heti ja lisäys auttoi juuri sen verran että ne tuli uudestaan pois. Eli jostain vuotaa mutta korjattua tuota en saa ennen ensi viikkoa. Nyt pakkasillahan kuumenemisen vaaraa ei ole eli voiko tuolla lyhyitä pätkiä ajaa?

  • #2
    Itse en ajelisi, menee vielä vesipumppu rikki, kun tyhjänä pyörittää ja ei saa voitelua.

    edit. tietystihän putkissa on tuota nestettä, jos säiliönpohjalla on jotain ja on tuota itsekin ajettu koneella missä nesteet ei pysy oikein sisässä, mutta se kone joutui kansiremonttiin kun ei nesteidenkään lisäys auttanut ylikuumenemiseen.
    Viimeksi muokannut jounii; 15.12.2009, 19:30.

    Comment


      #3
      Minä en ilman painetta järjestelmässä ajaisi metriäkään. Saattaa syntyä paikallisia kuumia pisteitä.

      Comment


        #4
        Ja mihinhän ne paikalliset kuumat pisteet syntyy?
        Vesipumppu kierrättää nestettä oli painetta tai ei, kunhan vaan on nestettä järjestelmässä riittävästi. Mikäli pakkaskestävyyttä ei ole tarpeeks ja on esim. jäähdytin jäätyny niin painetta tahtoopi muodostua vähän enemmän kun olis tarvis, vaan eipä neste myöskään silloin kierrä järjestelmässä tarkoitetulla tavalla.
        Viimeksi muokannut hoff4; 15.12.2009, 21:22.

        Comment

        Working...
        X