Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

RS2 voimansiirto paukkaa..

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • RS2 voimansiirto paukkaa..

    Tuossa kuukauden aikana on alkanut pitämään pientä möykkää voimansiirto, eli nopeissa kiihdytyksissä aina vaihtaessa kuuluu lonksahdus, ja oikeestaan vain pikkuvaihteilla kiihdyttäessä..ja sitten myös moottorijarrutuksissa lonkkasee..ja pahimmalle kuuluu silloin kun laitat pakin päälle, kytkintä nostaessa auto pikkuhiljaa alkaa liikkumaan ja pienen viiveen jälkeen kun kytkimen on nostanut kokonaan kuuluu pamaus..kardaanissa joitain heikkoja kohtia mitkä ajan/voiman myötä alkaa antautuu vai oiskohan ihan perässä jotain ongelmaa? vetarit?

    Kovassa kiihdytyksessä tuntee että hieman alkaa tärisemään auto, sitä kumitukilaakeria sen verran katoin et ei ainakaan halki ollut mistään..muuten perät/laatikko ei äännä yhtään ajaessa..

    itellä ei sen kummempaa kokemusta nelikko tekniikoista ole..varsinkaan audin torsenista, niin vähän apuja kysellä ennenku auton otan bajalle.

    #2
    Kyllähän nämä quattrot paukkaa vanhemmiten, välystä sen verran päässyt syntymään. Kardaanintukilaakerin, vaihdelaatikon- ja peränkumityynyjen uusiminen auttaa jonkin verran asiaan.

    Comment


    • #3
      nii kyllähän tuossa jo on ollutkin sellaista pientä välystä huomattavissa, mut ei mitenkään huolestuttavaa..mut tuo on jo aika iso ääni mikä kuuluu ja on tosiaan aika vähän ajan sisään alkanut kuulumaan...pitänee vaan alkaa purkaa...

      Comment


        #4
        Vauhtipyörä tiensä päässä.

        Comment


        • #5
          Mulla on tismalleen samaa lonksetta ja pauketta coupessa ollu pari vuotta, vauhtipyöräkin on jo kertaalleen vaihtunut, kumityynythän siellä periks antaa.

          Comment


          • #6
            nyt se sitten antautui :D loppu matkanteko ku seinään, rohina vaan perästä kuului kun vaihdetta yritti laittaa..aikani rassailtua laitoin sit lukon päälle hytistä nii auto lähti liikenteeseen...eli vetari luultavasti paskana jommaltakummalta puolen...hope so..pitää viedä hallille ja alottaa purkaminen :D perä ei ääntäny onneks pahasti ku sillä ajoi..toivotaan et se on kuitennii pelastunu..

            Liekköhän risassa nuo vetarit jytkympiä ku esim. ässä kakkosessa tms?? alkaa tuo ruisinki tapahtuma lähestyy uhkaavasti ja auto paaskana >(

            Comment


              #7
              Samat vetarit on.

              Comment


              • #8
                joo takaa oikeelta oli sisemmän vetonivelen poorit paskana ja samoin akselista..eli ne uusiks..

                minkähänlainen pystyvälys tuossa perän laipoissa saa olla?

                Comment

                Working...
                X