Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

a4 b5 vesipumppu hajosi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • a4 b5 vesipumppu hajosi

    Juu pumppu sano sopimuksensa irti pari päivää sitte. Tänään kävin hakemassa uuden pumpun, mutta ongelmaksi tuli, etten keksi kuin tuon keulan saa huoltoasentoon? Yritin käyttää hakua, enkä löytänyt mitään (tai sitte oon puusilmä), mut jos jollakin olis vaik kuvia tosta hommasta, nii olisin todella kiitollinen.
    Viimeksi muokannut 8866; 11.3.2009, 20:35. Perustelu: Kirjoitus sisältää pilkkuja, pisteitä, välilyöntejä ja isoja kirjaimia. Ilmainen vinkki.

    #2
    Täältä löytyy.

    http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=72717

    Comment


    • #3
      Rupes tuosta omasta kuulumaan rahinaa konehuoneesta kun kylmänä starttaa hetken ajan (n1min) ja lämmöt nousee 100 asteeseen. Oiskohan vesipumpussa vika? Onko iso homma vaihtaa? Autohan on a4 b5 2.8 -97

      Kiitos vastauksista etukäteen!

      Comment


      • #4
        Itellä meni pumppu kanssa 2vk sitten paskaks. auto siis b5 1.8t aeb. Samoja oireita oli mulla. Lämmöt rupes nousemaan tonne 100-110 ja kylmällä koneella keulalta kuului semmoinen jännä "kolina".. Siipi oli lohjennu eli se ei pyörinyt enää akselin mukana. Toinen mahdollinen vian aiheuttaja voi olla jumiutunut termostaatti. Ainakin tässä AEB.ssä termostaatin reiästä pystyi tarkistamaan onko se siipi ehjä. Ei siis tarvinnut turhaa lähteä purkamaan keulaa, puskuria, jakopään koteloo yms yms..

        Comment

        Working...
        X