Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

öljynpaine ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    öljynpaine ongelma

    2.6 abc moottori herjaa öljynpainetta kun käynnistää kylmänä välillä lämpimänäkin.ongelma alkoi kun tehtiin jakopää remontti ja samalla vaihdettiin kampiakselin stefa.kun .voiko stefa vaikuttaa asiaan jos se on rikottu kiinni laitto vaiheessa?kun valo sammuu sen jalkeen paineet ovat normaalit tyhjäkäynnillä...

  • #2
    Miten herjaa? Sammuuko öljynpainevalo heti koneen käynnistyttyä= asia OK, jos ei on asia tutkittava. Jakopään rempalla/stefalla ei ole asian kanssa tekemistä? Ellei asentaja ole nyppinyt johtoja irti= huono kosketus?. Kannattaa mittauttaa öljynpaineet asianmukaisessa korjaamossa, jotta saa mielenrauhan. Asia on niin vakava, että kannattaa selvittää pikaisesti. Haulla lisää öljynpaine (valo) ongelmista.

    Comment


      #3
      autocheck piippaa niin kauan öljynpainetta kunnes kierrokset käyttää noin kolmessa tonnissa paine anturit molemmat vaihdettu imusarjan alla olevat venttiilit vahdettu... tuntuisi että ei ole pumppu ongelma koska paineet ei muuten heittele loppuu ideat mistä vika vois löytyä???

      Comment


      • #4
        Mittauta kuitenkin paineet! niin saat lisää tietoa asiasta. Jos ne ovat ok, niin vikaa voi etsiä muualta?

        Comment


          #5
          No niin viisaammat ja enemmän koneiden kanssa olleet, tulossa tyhmä kysymys.
          Voiko viallinen öljyntäyttökorkki vaikuttaa koneen öljynpaineisiin ?!

          Comment


            #6
            No ei voi. Se paine on siellä kanavissa, joissa öljy virtaa, ei vapaassa tilassa johon korkki johtaa.

            Comment


            • #7
              Mulla on tuossa ässässä sellainen ongelma että ajon aikan syttyy öljynpaine valo. Mittari kuitenkin näyttää että paineet on 3-4bar. Öljyt kuitenki on ylämerkissä. Sitten kun käynnistää taas niin ei ole mitään ongelmaa. Voisko tuo johtua jostain kosketushäiriöstä tai jostain vai vienkö suosiolla tutkittavaksi?

              Comment

              Working...
              X