Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 2,8 käynti

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 2,8 käynti

    Elikkäs tuossa ajellessa huomasin että vaihdetta vaihtaessa kierrokset nousi n.500 kierrosta korkeammalle ja siitä alkoi laskea aika normaalisti, sitten yhtä äkkiä alkoi tehdä nii että ajaessa kytkimen painoi pohjaan nii kierrokset laski nopeasti ilman minkäänlaista viivettä n.950 ja tyhjäkäynti äänet oli melko jykevät ettei niinkää hiljaiset mitä normaalisti, mutta kierrokset kuitenkin vain n.900. Olisko kellään mitään havaintoa että onko ollu jotain jäässä tai jotain??

    #2
    Hyvin mahdollista, että autosi on vetäny jäihin niin sanotusti. Itsellä oma kulkine teki myös kaikennnäkösiä temppuja tuossa muutama viikko sitten kun motaria -20 pakkasella ajoin, kaupungissa ja pikkuteillä ei mitään mutta motarilla jokin jäätyi. Oli niinkuin auto olisi pistänyt ryypyn päälle ja kytkinpohjassa kierrokset pomppi miten sattuu, saattoi johtua jos kosteutta oli jäänyt johonkin, en tiedä.

    Kaverillakin toissa päivänä tuossa sinuakin vaivaamassa moottorissa oli pakkasella motarilta poistuttaessa käyntinogelmia ja vikakoodiakin tuli, tosin vikakoodien tarkkoja merkityksiä emme saaneet mistään kunnolla selville, luultavasti jokin anturi tms. sieltäkin jäätyi.

    Comment


    • #3
      Joo

      Nii vähä ajattelinkii sitä ku nyt on ollu kovia pakkasia ja auto on seissy perjantaista asti ja tänään ku tuli lauhat kelit nii alkoi temppuilemaan varmaan kosteus tehny temput :)

      Comment

      Working...
      X