Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

zf4hp18

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • zf4hp18

    Mikä mättää kun pitemmän(esim. 8h) seisonnan jälkeen laatikosta(?) kuuluu kierrosten mukaan nouseva helvetillinen mourunta? Käynnistettäessä ääni kuuluu hiljempaa ja kun pistää pykälän päälle meteli lisääntyy ja kun lähtee liikkeelle niin sitten jo hävettää.

    #2
    Öljymäärä ja -laatu tarkistukseen ihan ensimmäisenä.

    Comment


    • #3
      Toi meteli alkoi ennen öljynvaihtoa ja sen jälkeen vaihdoin öljyt Laakkosen tavaraan. Tuossa versiossahan ei ole mittatikkua mutta pistin kuitenkin hiukan enemmän mitä tuli pois eikä se vuotojen takia ainakaan vähene.

      Comment


        #4
        Voishan se olla öljyn vähyyttä silti. Pumppu kavitoi.

        Pysyykö meteli kierrosten noustessa tai kun laatikko lämpee?

        Comment


        • #5
          Meteli häviää about 50 km/h nopeuden jälkeen eikä lämmöllä tunnu olevan vaikutusta asiaan.

          Comment


          • #6
            Tutkittu taas lisää ja ilmennyt seuraavaa: ajoin auton rampille ja kuulostelin mistä ääni kuuluisi ja kovin ääni kuului perästä vasemman puolen vetoakselin laipan nurkilta, tasaista rapsutusta ja kierroksilla sirinää(oli meinaan helvetillinen meteli). No tuli otettua jostain syystä apulaitehihna pois ja sitten bilikaa tulille..........kas , ei meteliä. Pyörittelin rullia eikä mitään hälyttävää kuulunut. Testireissukin meni ihan hyvin paitsi viimeinen 100 metriä ja meteli palasi. Elikkä meteli vaikuttaa ajoittaiselta vaikkakin enimmän aikaa äänessä. Ajossa ääni on vaimeampaa tasaisella nopeudella ja tietty vedätyksessä kovempaa. Toiminnat ovat tallella ja muuta vikaa ei ole ilmennyt kuin meteli.

            Comment


            • #7
              ZF4HP18

              Tietääkö kukaan millaista periaatteellista ero zf4hp18 vaihdelaatikon CDT ja CDU versioilla. Mulla on cdt 2.8 koneessa ja tuo cdu olis 2.6:sta.

              Onkos Tampereen suunnalla hyviä vaihteistokorjaamoja tai mistä vois kysellä vaihtolaatikkoa.

              Comment


              • #8
                zf hp 14 on

                Yksi paikka jonka tiedän on Kangasalla, Suoramalla; Tuomisen autokorjaamo. Toisen tiedän Virroilla,Iso-kivijärvi -nimi pitäisi varmistaa jostain papereistani. Sekä Porissa; Pekka Nätkin, löytynee puhelinluettelosta.

                Itselläni on purettuna zf hp 14 -autom laatikko. Joka sopii ainakin ranskalaisiin, ehkä muihinkin?? Sen myyn (170 E) -siihen on hajoituskuvat olemassa.

                Comment

                Working...
                X