Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B5 RS4 bensapumppu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • B5 RS4 bensapumppu

    Eli minkäslainen pumppu tossa on,eli onko samantapanen pumppu ku esim audi s3 vakiona? Eli onko kaksi linjaa ja imee molemmilta puolilta tankkia? Pitäs löytää semmonen pumppu missä on kaksi linjaa?

    #2
    Ei ime kahdelta puolelta. On kai siellä jonkinlainen siirto toiselta puolelta tankkia, muttei ole tullut ihmeteltyä minkälainen.

    Comment


      #3
      Jostain olen saanut sellaisen käsityksen että toisella puolella on ruiskun suutin, joka lennättää
      polttoainetta toiselle puolelle. Mutta tämä on ihan vain mutu.

      Comment


      • #4
        No mä purin kerran sen toisen puolen ja siellä oli vaan semmonen purkki jossa oli toinen koho,letku sivussa kiinni joka lähtee pumpun puolelle tankkii ja se letku tuli sen vakiobensapumpun toiseen linjaan kiinni??

        Comment


          #5
          No sitten siellä oli sellainen.

          Tästä löytyy RS4 systeemin rakenne, sivulta 22

          Comment


          • #6
            "Pa-pumpun tuottoa lisätty koska nyt ensikertaa imusuihkupumppu toimii tuottopuolella" No nythän RS4 -miehet tietysti modifioi imusuihkupumpun toimimaan perinteisesti polttoainepaluuvirtauksen avulla jotta saavat pa-pumpun koko tuoton ruokkimaan janoisia viritehomoottoreitaan..

            Comment


            • #7
              Mitenhän toi ny sit pitäs hoitaa? Yks ois että laitais pumpun imu puolelle letkun,T-haaran ja siihen se toiselta puolelta tankkia tulevan letku .Toinen on et laittas toisen pumpun toiselle puolelle ja haarottas siitä letkun toisen pumpun kanssa(sattus vaa löytymään toinen samanlainen pumppu)

              Comment

              Working...
              X