Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Täälläkin simahti auto...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Täälläkin simahti auto...

    Laakkosen pojat kertoi että määräjakaja ei anna tavaraa. Antoivat numeron jakajan kyljestä, jolla osaa voi metsästää. Kysynkin, että onko kukaan purkanut kyseistä osaa ja onko siellä mitään huoltokelpoisia osia? Ja jos jollain löytyy nurkista ylimääräinen jakaja niin ostan pois (RT-kone).

    #2
    Purkanu oon mutta koskaa en saanu enää pitämään ku läjäsin. Onhan sielä o-renkaita jokka voi olla kovettuneita mutta en kumminkaa oikein usko että tästä olis kyse. Onhan kaikki suodattimet kunnos, samoin pumppu? Ohjauspaineet kannattas ensiksi mitata.

    Comment


      #3
      No kummalle minustakin tuntuu, kun samoilla oireilla jätti jo toisen kerran tielle. Silloin kyseisen kyläkorjaamon diagnoosi oli että paineet ok, mutta jakajasta ei tule tavaraa suuttimille (kuten nyt Laakkosen diagnoosi). Vaihdettiin silloin mukamas jakaja (purkuosa), mutta en ole oikein vakuuttunut siitäkään...

      Suodatin on uusi ja pumppu peuhaa. Lämpenis noi ilmat niin pääsis vilkaisemaan vikaa.

      Comment


        #4
        Nuo jakajat tahtovat mielellään tukkeutua, mutta niiden tuntemus on niin heikkoa, etteivät asentajat uskalla avata ja putsata. Häkkisen olen joskus kuullut auttaneen ongelmassa.

        Autosähkö ja Diesel-Huolto Häkkinen Oy
        Autokatu 1 20380 TURKU
        Puhelin: . 02-2538447
        Telefax: . 02-2387490

        Comment

        Working...
        X