Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vapaavirtaussuodatin & öljynvaihto 2.0 FSI

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Vapaavirtaussuodatin & öljynvaihto 2.0 FSI

    Tervehdys.

    Tuolla prjojektit osiossa oon tästä samaisesta audista kertoillut tarinoita. Nyt tarveis joltain saada kokemuksia noista [COLOR=red]vapaavirtausfilttereistä[/COLOR]. Onko ilmennyt ongelmia yms kokemuksia aiheesta. Olis tarkotus tossa putkirempan yhteydessä moinen laittaa tonne orginaalin tilalle, mutta kuullut juttua, että voi tulla ongelmia. Ja jos ei tule ongelmia, niin mitä ootte käyttäny ite / [COLOR=red]mitä suosittelette[/COLOR][COLOR=red]?[/COLOR] KN?

    Öljyt tarveis vissiin kans vaihtaa johonkin rakoon ja mallia "Longlife" -öljynvaihto. Tuohon kannattaako hommata omat vai antaa liikeen suorittaa öljynvalinta / vaihto? Ja onko tolla öljynsuodattimella mitään merkitystä?
    Vaihtaako ne mitä kaikkee tossa Longlife-servisessä (en siis oo menossa laakkoselle, maksaa himppasen liikaa).

    #2
    Omaa kokemusta ei ole vapaavirtausfilttereistä, mutta isot pojat on kertoneet että ilmamassamittarit ei tykkää hyvää jos on öljyttävä suodatin ja öljyä holvaa liikaa. Vapaampi suodatin myös tarkoittaa parempaa roskienläpipääsykykyä --> itse jättäisin laittamatta.

    Ja vähän sama seikka koskee öljynsuodatintakin. Orggis on varmasti hyvä ja hintaero tarvikkeeseen on niin pieni että kävisin suosiolla marmorilta. Öljyksi sitten omien mieltymysten mukaan Longlifea (pidemmät vaihtovälit mutta litrahinta kalliimpaa) tai tavallista (vaihto useammin mutta halvempaa litkua). Autolle kannattaa kuitenkin koodata huoltoväli käytettävien öljyjen mukaan niin se osaa pyytää vaihtoa kun on sen aika.

    Comment


    • #3
      Search
      Auttaa

      Inhottava olla ikävä, mutta tästä vaparista poristaan joka toinen viikko uudessa topicissa.

      Comment


      • #4
        Senkus märiset juu... luulin et noissakin on eroo et mihin autoon sen laittaa... ei kaikki oo ollu piireissä yhtä kauaa :P

        Mulle koodattu se pitkän aikavälin vaihto ja sitä olis tarkotus jatkaa.

        Comment


          #5
          Orkkis on hyvä. Suosittelen käyttämään rahat johonkin muuhun.

          Comment


            #6
            Edelleen pyrin painottamaan asiaa, joka tuli jo toisessa topikissa esille. 2.0 FSI:ssä on 150 hv tehoa. Enempää et helpolla saa. Piste. Alle 5 hv:n tehonlisäyksiä ei lasketa. :)

            Comment


            • #7
              Asia harvinaisen selvä suodattimen osalta. Orggu it is. Öljyjä lähen selvittään sit tuolta vianorin suunnilta.

              Comment


              • #8
                Selvis tämäkin sitten. Öljyiks nyt tulee vaihtumaan lyhyemmän vaihtovälin öljyt, Castrollilta ja ilmansuodatinta ei tarvitse edes vaihtaa vielä, eli orggis it is.

                Comment

                Working...
                X