Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Raklatus vedättäessä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Lisäilen kans tähän vastaavia ongelmia omaavana. Itellä ei silleensä vedätettäessä kuulu. Eli pienillä vaihteilla( 1. ja 2. vaihde) pidettäessä kierroksia kuuluu semmonen räklätys/naputus/trrrr ääni. Isommilla vaihteilla en oo kyllä kuullut enää mitään. Ääni tuli puun takaa pari kuukautta sitten eikä oo muuttunut miksikään. Onko kellään ollut vastaavia äänimaailmoja?

    tässä video: http://www.youtube.com/watch?v=bO-iST3aQZY

    Edit: kyllä se ääni kuuluu myös kolmos ja nelos vaihteella mutta nelosella jo niin pienellä että justiin kuulee.
    Viimeksi muokannut bonus; 18.8.2009, 15:35.

    Comment


      #32
      Voisko tuo olla nokkaketju paketti joka piettää meteliä? Onko kellään tiedossa videoita mistä kuulis nuita nokkaketjun ääniä?

      Comment


        #33
        Kyllä alkaa olla aika selvä tapaus tuo ääni. Kuuntelin konepelti auki ja käyttelin kierroksia niin ääni kuului just tuosta ketjupaketin kohalta.

        http://www.youtube.com/watch?v=6XpdHZZDwqo

        edit. Voiko muuten tuon takia olla kylmäkäynnistysongelmia?

        Comment


          #34
          Otsikko täsmää ni jatketaan tähän.

          Eli 1-2 vaihteella about 3-4 tonnin välillä rupeaa kuulumaan kummallinen roklatus edestä oikealta. Itse epäilen vetarin sisempää nivletä mutta kun en tiedä miltä se kuulostaa niin on paha diagnosoida. Ulompi piti naksutusta käännettäessä. Lisäksi rivakassa kiihdytyksessä ja vaihdettaessa 2 vaihteelle kuuluu samalta suunnalta terävä kolahdus. Voiko liittyä samaan. Molemmat kuuluvat vain asfaltilla ajettaessa ja kunnolla kiihdyttäessä. Tuo kolahdus oli muistaakseni jo viime kesänä ja talvella ei vaivannut.

          Comment


            #35
            Jos jompikumpi sisempi tai ulompi vetonivel on menossa rikki/väljä huomaako sen esim pitämällä nivelen eri puolilta kiinni ja kääntelemällä vastakkaisiin suuntiin. Tuntuuko välys/kuluma?

            Comment

            Working...
            X