Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 100 -94 2.6 aut jäähdytinnestevuoto

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 100 -94 2.6 aut jäähdytinnestevuoto

    Onko sivistyneitä arvauksia mikä saattaisi olla vialla? Ostin auto tuossa jokin aikaa sitten ja ajellut sen kanssa leudossa talvisäässä ja kaikki on toiminut tähän asti moitteetta. Nyt auto oli seissyt muutaman päivän hieman kireämmässä pakkassäässä(n -10 astetta). Kävin eilen illalla tekemässä pienen lenkin ja takaisin tullessa huomasin parkkipaikallani olevan jäähdytinnestettä maassa(vuoto oli siis alkanut jo käynnistyksessä). Nestettä oli vuotanut oikean eturenkaan tuntumaan ja ajon jälkeen nestettä valui myös renkaan ulkopintaa pitkin.

    Voihan tietysti olla että neste on valunut jostain muualta moottorin pohjapeltiä pitkin renkaan tuntumaan? Äsken kävin päivänvalossa tarkastamassa asian ja huomasin että kiertokangen tuntumasta tippui nestettä. En kuitenkaan pytynyt näkemään valuiko neste siihen jostain muualta. Paisuntasäiliö oli tässä vaiheessa jo täysin tyhjentynyt.

    Jäähdytinnesteenä oli käytetty Audin omaa punaista tavaraa, joten tuskin syy ainakaan nesteen jäätymisessä on... Onko vastaavaa käynyt muille?


    kappalejakoja
    Viimeksi muokannut Sleepy2; 6.1.2008, 15:21.

  • #2
    Sellainen lisäkysymys vielä, että mites tuollaisen automaattilaatikkoisen hinaus onnistuu? Tarkoitus olisi saada auto tuohon 5km päähän korjaamolle. Kestääkö laatikko jos hinataan N-astento päällä?

    Comment


    • #3
      Ei saa hinata, öljy ei kierrä laatikossa tuolloin!

      Comment


        #4
        Saa hinata, max 50 km matka ja 50 km/h vauhti. Eli muutama kilsa ei tuo murheita.

        Comment


        • #5
          Jaa, minä kun olen sitten saanut ihan väärää tietoa..

          Comment


          • #6
            Kiitos vastauksista! Auto on nyt korjaamon pihassa ja selvyys siitä mikä on vialla saadaan todennäköisesti huomenna.

            Comment

            Working...
            X